Hakkimizda haberler - sayfa 14

RosCo Legal-Advice Ltd. Şti., Sberbank’ın bağlı kuruluşu olan Delovaya Sreda ile acentelik anlaşması imzalayarak bankanın resmi partneri oldu. 
Ademsan Makine, Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren önde gelen hafif inşaat makineleri üreticisidir. Türk şirketi, mahkemede temsil hizmetleri için RosCo’ya başvurdu.
Limited Şirketi açma süreci bazı zorluklara neden olabilir: belgeleri hazırlama ve doldurma sırasında yapılan herhangi bir teknik hata, tescilin reddi için resmi bir neden olarak gösterilebilir. RosCo, Şölen Şirketine bir Limited Şirket kurmasına yardımcı olur ve muhasebe hizmetleri sunar.
Kimya endüstrisinin yatırım teknolojisi pazarında aktif olarak gelişen Himinvest Şirketi, kaliteli tescil hizmetleri için RosCo’ya başvurdu. 
DİTAŞ şirketi 1972 yılında nakliye direksiyon ve süspansiyon sistemleri üretmek amacı ile kurulmuştur. RosCo uzmanları, yeni partnerlerimize hukuk hizmetleri ile personel işe alma hizmetleri sunar.
RosCo, Limited Şirket kurulması, çalışma izninin alınması, muhasebe hizmetlerinin sunulması, bağımsız birimin açılması ve danışmanlık ve bilgi hizmetleri gibi bir dizi hukuk ve muhasebe hizmetinin sağlanması için Türk ortaklarla bir anlaşma imzaladı. 
RosCo, markasının Türkiye’deki uluslararası tescilini tamamladı. Markanın tescil bilgileri, WIPO Global Marka Veritabanının sicilinde yayınlanır.
Aralık 2020’de RosCo, Finlandiya-Rusya Ticaret Odası’na üye oldu (Sertifika No.008-21).
Müşterimiz, dünyanın beş ülkesinde (Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Rusya ve Kazakistan) ofisi bulunan Türkiye, Rusya ve BDT’yi kapsayan bölgede lojistik hizmet veren uluslararası bir şirkettir. Karşı tarafından alacağını tahsil edemediği için RosCo’ya başvurdu. 
А43-37118 / 2019 nolu anlaşmazlık duruşması sonrasında RosCo avukatları, müvekkilin 100.000 ABD Doları tutarında anlaşmazlığı çözümüne  yardımcı oldu.
1 12 13 14 15 16 43