Hakkimizda haberler - sayfa 16

Biyoteknoloji alanındaki faaliyetler, dünyanın dört bir yanından uzmanların yakın etkileşimini öngörür. RosCo, gereksiz problemlerden koruyarak bu etkileşime yardımcı olur. Uzmanlarımız, giriş davetlerinin düzenlenmesinden Rusya’da çalışma izni alınmasına kadar Federal Göç Servisi ve göç mevzuatı ile ilgili her türlü sorunları etkin ve hızlı bir şekilde çözmektedir.
A40-216592 / 17-18-342B No’lu İflas davası çerçevesinde, RosCo şirketinin uzmanları müşterinin yaklaşık 37 milyon ruble korumasına yardımcı oldu.
RosCo’nun müşterisi olan havayolu, 400 ila 800 bin ruble tutarında idari para cezası ödemekten muaf tutuldu. Yekaterinburg Oktyabrsky Bölge Mahkemesi tarafından verilen 12-690/2019 tarihli karara avukatlarımız başarıyla temyiz etti.
Göç hukuku alanındaki hizmetler için MTL yönetimi RosCo'ya geldi. Kapsamlı deneyimimiz ve yüksek yetkinliğimiz için seçildik – 2004’ten beri bu alanda çalışıyoruz, uzmanlarımız göç mevzuatının tüm inceliklerini biliyor, devlet kurumlarıyla verimli bir şekilde etkileşime girebiliyor.
Yoola için RosCo, göç yasalarına uyumla ilgili sorunları çözer. Uzmanlarımız davetiyeleri, vizeleri, çalışma izinlerini, kayıt ve diğer belgeleri hızlı ve yetkin bir şekilde hazırlar.
Elektrik şebekeleri için komple cihazların büyük bir Türk üreticisi olan Çetinkaya Pano, hukuki hizmetler için RosCo’ya başvurdu. Hukuk alanında uzman olarak seçildik. 
Isvea yönetimi hukuki hizmetler için RosCo'ya başvurdu. Biz, deneyimli ve yetkin bir ortak olduğumuzu kanıtladık. İtalyanlar işbirliğimizi genişleterek muhasebe hizmetlerinin sağlanması için bir anlaşma yapmayı planlıyorlar.
Samsung şirketler grubu rus pazarındaki faaliyetini geliştirmektedir. Şube açılımı işlemi RosCo Şirketi hukukçularının desteği ile yerine getirilmektedir. İş kurulması ve akreditasyon işlemi için Şirketimizin tercih edilmesi hukuk alanında yüksek uzmanlık seviyemizi belirtmektedir. 16 yıllık süre içinde biz büyük deneyim elde edip, en zor sorunları çözebilecek kapasitedeki profesyoneller seviyesine ulaştık.
RosCo hukuk uzmanları, yasal sorunları çözmede Alucon Şirketler Grubuna (Türkiye) destek vermektedir. Büyük tasarımcı, müteahhit, inşaat çözümleri üreticisi Rusya'da projeler gerçekleştiriyor. RosCo rus hukuk pazarında yüksek uzmanlık seviyesinde olan, inşaat sektörü dahil olmak üzere her türlü sektörlerde deneyim sahibi olan bir Şirket olarak tercih edilmiştir. Şirketimiz danışmanlık hizmetlerinden başlayarak, evrak hazırlanması ve evrak denetimi dahil olmak üzere her türlü desteği sağlamaktadır.
RosCo, hukuk alanı dahil olmak üzere her faaliyet alanında deneyimli ve güvenilir bir partner itibarına sahiptir. Dünyanın dört bir yanından büyük firmalar hukuki hizmet sunumu için bize başvurmaktadır. Sistem Şirketler Grubu'nun (Türkiye) bünyesindeki önde gelen bir birimi olan Sistem Reklamcılık A.Ş., müşterilerimizden biri oldu.
1 14 15 16 17 18 43