Hakkimizda haberler - sayfa 19

Uluslararası alanda en büyük lojistik şirketlerinden biri olan BARSAN RosCo – Consulting ve Audit Şirketi uzmanlarının profesyonellik seviyesine güvendiğini göstermiştir: Moskova şubesine hukuki ve muhasebe hizmetlerin sunulmasına dair kontrat imzalanmıştır.
CulinaryOn Şirketi’nin Rusya’daki Temsilciliği ile personel denetim hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. RosCo’ya birçok müşterimiz hizmet başvurusunda bulunuyor ve hepsinin ortak özelliği işini verimli ve güvenilir şekilde sürdürme isteğidir.
Başkentimizin tanınmış reklam ajansı olan Mosoblreklama şirketi, RosCo’nun hukuk alanındaki profesyonel danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak üzere şirketimize başvurdu. Danışmanlık şirketimizin uzun yıllara dayanan tecrübelerden anlaşıldığı gibi müşterilerimizin %95’i hizmet almak için şirketimize tekrar gelir, %80’i ise muhasebecilik ve hukuk desteği hizmetlerimize geçerek RosCo’nun sürekli müşterisi olurlar.
Parallels Rusya Şubesi ile hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalanmıştır. Değişmeden yüksek tutulan hizmet kalitesi, profesyonellik, güvenilirlik ve sorumluluk – RosCo Danışmanlık ve Denetim Hukuk Departmanının uzmanlarını başkalardan ayırt eden bunlardır.
Genelde, yabancı şirketilerin Rusya temsilciliklerine akreditasyon gerekmektedir. RosCo – Danışmanlık ve Denetim uzmanları, üstün kaliteli hizmet sunarak bu tür işleri başarıyla sonuçlandırırlar. MySale Group PLC ile sözleşme yapılmıştır. Ünlü online perakendeci de, RosCo hukukçularının bu alandaki engin tecrübelerine ve profesyonelliğine güvendi.
Rusya turistik servisi olan Metrip.ru, faaliyetlerinin organizasyonu ile ilgili günlük konularını çözmek üzere RosCo’nun tecrübeli hukuk uzmanlarını görevlendirdi.
RosCo Danışmanlık ve Denetim Hukuk ve Muhasebe Departmaları, Türk inşaat şirketi olan Matte şirketinin Rusya temsilcilik ofisini kanatları altına aldılar. RosCo’nun başka bir çok sürekli müşterileri yaptıkları gibi, temsilcilik ofisi kapsamlı hizmet sözleşmesini yapmaya karar verdi.
Önde gelen Türk şirketi olan Katre şirketinin temsilcilik ofisi, kapsamlı hizmet sözleşmesini RosCo ile imzaladı. Artık şubenin hukuk ve muhasebe konularına yüksek vasıflı ve tecrübeli RosCo uzmanları bakarlar.
Profesyonel danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak üzere RosCo’ya başvuran şirketler arasında sadece inşaat, üretim ve ticaret yapan şirketler yer almaz; Türk Online Şirketi olan Farmer Expert şirketinin temsilciliği ile sözleşme imzalanmıştır.
CJ Group’un Rusya Temsilciliği, RosCo’yu yüksek kaliteli hukuk hizmetlerinin tedarikçisi olarak seçti. Danışmanlık şirketimizin uzmanları, göç hukuku alanında profesyonel müşteri desteğini üstlenmişler.
1 17 18 19 20 21 43