Hakkimizda haberler - sayfa 20

RosCo uzmanlarının profesyonelliğini bir büyük yabancı üretici daha tercih etti: ünlü Alman şirketi olan Heel Şirketi’nin Rusya Temsilcisiği ile hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı. RosCo’nun güvenilir profesyonel hukuk desteği, sadece bir şirketin kuruluş ve organizasyon aşamasında değil günlük iş faaliyetlerinde de önemlidir. Bunun sayesinde, kontrol eden devlet organları ile bütün sorunlar baştan ortadan kaldırılır. 
Bir büyük Türk şirketi daha Nursan Trailer şirketi RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi ile muhasebe ve hukuk hizmetleri sözleşmesini imzaladı. Olumlu iş itibarı ve memnun müşterilerden çok sayıda alınan olumlu yorumları sayesinde orta ve büyük ölçekli şirketler RosCo’yu tercih etmeye yönelirler. 
Rus şirketi olan NED, RosCo – Danışmanlık ve Denetim şirketimizden profesyonel hizmet almak üzere mali denetim danışmanlık hizmetleri sözleşmesini imzaladı. Danışmanlık şirketimizin uzmanları, değişik özellikli ve ölçekli şirketlerle çalışma tecrübesine sahiptir. Bunun sayesinde üstün kaliteli hizmetler en hızlı bir şekilde sunulur. 
Tüv Austria Sila Quality şirketinin Moskova temsilciliği ile hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı. Türk yatırımcılar, genellikle RosCo – Danışmanlık ve Denetim şirketine karşı yüksek güven gösterirler. 2004 yılından beri değişik faaliyet türlü ve ölçekli yüzlerce Türk şirketi önde gelen danışmanlık şirketimizin müşterisi oldu. 
RosCo ile EPOTOS arasında bir sözleşme imzalandı: büyük Rus şirketi, mali denetim alanında RosCo – Danışmanlık ve Denetim ile işbirliğine devam etti. Bu da danışmanlık şirketimizin üstün profesyonelliğinin ve iyi iş itibarının göstergesidir. 
Türk üretici firması FAF Vana’nın resmi temsilciliği olan OOO FAF VANA SANAYİ Rosco-Consulting & Audit ile işbirliğine başlamıştır: şirketlerimiz arasında muhasebe ve hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.
Rosco-Consulting & Audit’in geniş müşteri portföyüne Azeri holdingi Veyseloğlu eklenmiştir: Şirketin Moskova temsilciliği ile muhasebe ve hukuki hizmet anlaşması imzalanmıştır. Yabancı yatırımcılar RosCo ile uzun vadeli verimli işbirliğinin sürdürülebileceğinden emin olduklarını gösteriyorlar – RosCo Şirketi 2004 yılından itibaren Rusya’nın danışmanlık sektörünün en iyi şirketlerinden birisidir.
OZ Minerals’ın ünvanlı büyük madencilik şirketinin Moskova temsilciliği hukuki hizmet tedarikçi olarak Rosco-Consulting & Audit’i tercih etmiştir: göç yasası alanında profesyonel destek sağlama amaçlı anlaşma imzalanmıştır. RosCo’nun uzman ve profesyonel personelinin desteği – Rusya Federasyonu’nda uzun vadeli ve başarılı faaliyet sürdürme amacındaki tüm şirketler için büyük önem taşımaktadır.
AO SGS VOSTOK LİMİTED ünvanlı uluslararası şirketin temsilciliği ile Rosco-Consulting & Audit arasında iş hukuku alanında profesyonel desteğin sağlanmasına dair anlaşma imzalanmıştır.
Göçmaksan ünvanlı dev Türk şirketinin Moskova temsilciliği ile Rosco-Consulting & Audit arasında hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Piyasanın önde gelen danışmanlık şirketinin uzmanları müşterimizin Rusya Federasyonu’ndaki faaliyeti sırasında hukuk ve muhasebecilik alanında destekleme taahhütlerini üstlenmişlerdir. 
1 18 19 20 21 22 43