Hakkimizda haberler - sayfa 13

İngiliz pompa ve dozajlama ve doldurma ekipmanı üreticisi, RosCo ile göç hizmetlerinin sağlanması için bir anlaşma imzaladı. Avukatlarımız, Watson-Marlow'a davetiye göndermede ve yabancı bir işçinin Rusya'ya girişini ayarlamada yardımcı oldu.
«RosCo», «VILKOM» un yabancılar için Rusya'ya davetiye çıkarmasına yardımcı oldu. Avukatlarımız, belgenin Rus mevzuatı çerçevesinde mümkün olan en kısa sürede tüm prosedürden geçmesini sağladı.
Kalifiye personel, şirketin başarısının ana bileşenlerinden biridir. Bu sorunu çözmek için LLC "Leprost", "RosCo" uzmanlarına başvurdu. Avukatlarımız, yeni müvekkilimize, yabancıların Rusya'da çalışması için davetiye çıkarma hizmeti sunmaktadır. 
Yabancı bir şirketin Rusya pazarında faaliyet göstermesi, ancak Rusya Federasyonu’nda bir temsilcilik ofisi veya şubenin akreditasyonu ile mümkündür. Türk şirketi olan Acıbadem Sağlık Grubu, bu işlemi RosCo uzmanlarına emanet etti.
İsviçreli şirket Nizh Chemie AG, Moskova’da temsilcilik ofisini zamanında ve sorunsuz bir şekilde açmak üzere RosCo’nun uzmanlarına başvurdu.
RosCo Şirketi, tüzel kişilerin ülkenin yasal alanına girmesine yardımcı olur. Uzmanlarımız mevzuatı çok iyi biliyor ve devlet kurumlarıyla uzun süredir etkileşim halindeler.
Düzgün hazırlanmış bir sözleşme, yasal düzenlemelere uyumu, müşteri çıkarlarının korunmasını garanti eder ve ayrıca gelecekte olası risk ve tehditlerin önlenmesine yardımcı olur. Bu nedenle, TK STEİL, nakliye seferi sözleşmesinin hazırlanmasını RosCo’nun uzmanlarına emanet etti.
Yeni bir pazara girmenin ilk adımı, yabancı şirketin temsilcilik ofisinin akreditasyonudur. İrlandalı şirket olan GDSI, bu karmaşık ve uzun prosedürün uygulanmasını RosCo’nun yüksek nitelikli avukatlarına emanet etti.
STFA İnvestment Holding Group, inşaat ve inşaat ekipmanları sektörlerinde hizmet veren Türkiye’nin en nüfuzlu ve saygın holdinglerinden biridir. RosCo uzmanları, Türk şirketler grubunun Rusya’da bir Limited Şirketi açmasına yardımcı oldu. Ayrıca bu şirket için muhasebe hizmetleri de sunulacaktır.
Solidarnost Yardım Vakfı, aç, hasta ve kendilerini zor bir yaşam durumunda bulan diğer insanlara/çocuklara destek sağlar. RosCo, yeni müşterimiz için zorunlu bir denetim gerçekleştirdi.
1 11 12 13 14 15 44