Hakkimizda haberler - sayfa 17

N.K. Koltsova Gelişimsel Biyoloji Enstitüsü göç hukuku alanında RosCo’nun hizmetlerinden yararlanmaktadır. Enstitü projelerine katılmak için lisansüstü, doktora çalışmalarına ve seminerlere dünyanın her yerinden genç uzmanlar ve bilim adamları geliyor. RosCo’nun görevi hızlı ve düzgün şekilde vize, çalışma izni ve diğer evrak teminin gerçekleştirilmesidir. 
Etiprodakts, Türk Şirketi ETI Maden IGM (bor madenciliği / işlemesindede dünya lideri)’nin bağlı kuruluşu olan Ab Etiproducts Oy (Finlandiya)’nın Moskova şehrindeki bağlı birimidir. Bayi olarak faaliyetini sürdüren Etiprodakts, düzgün ve verimli şekilde işlemesi gereken geniş partnerlik ağını kurmuştur. Meydana gelen sorunların bir kısmı RosCo’nun desteği ile çözüme kavuşturulmaktadır. 
Türk Şirketin Radiart’a ait olan Carisa markasının satışını gerçekleştirdiği ısıtma sistemleri için bileşenler tüm dünyada talep edilmektedir. Carisa marka tasarım radyatörleri, konvektörler, ısıtmalı havlu askıları ve aksesuarlar ülkemizde Şirket’in Rusya’daki temsilciliği aracılığı ile pazarlanmaktadır. Mal cirosu muhasebesi, finansal raporlama, ve genel faaliyetlerin hukuki desteği için alanında uzman olan Şirket olan RosCo – Consulting ve Audit tercih edilmiştir.
Tedarik zincirini optimize etmek için bulut çözümlerinin geliştirilmesi, uygulanması ve teknik bakımı alanlarında uzmanlaşmış uluslararası BT şirketi Generix Group, Rusya pazarındaki varlığını genişletnemktedir. Birimin gelişimi, dünyanın farklı ülkelerinden uzmanların katılımını gerektirir, sözkonusu durumda ise birçok göç sorunu ve beraberindeki bürokrasi ile uğraşılması gerektirmektedir. 
Danimarka kökenli bir aile işletmesi olan AgroScandia, Kaliningrad bölgesinde bir tarım işletmesi geliştiriyor. Şirketin öncelikleri arasında sürdürülebilir gelişme, karlılık ve kâr olmasının yanısıra devlet, ortaklar, çalışanlar ile sorumlu etkileşimin temin edilmesidir. Bu gibi durumlarda yabancı uyruklu vatandaşların uzman desteğine ihtiyaç vardır. RosCo uzmanları geniş çaplı hukuki danışmanlık hizmetini verip, federal ve yerel mevzuatın öğreniminde yardımcı oldular.
Şekerleme fabrikası "Vanüşkinı sladosti" lezzetli ürünleriyle Rusya ve BDT ülkelerinin pazarlarını fethetti. Üretici firmanın bir çok hammadde tedarikçisi, hazır ürünlerin toptancı müşterileri bulunduğundan, her biri ile düzgün işbirliği ilişkilerinin oluşturulması, ve meydana gelen anlaşmazlıkların ve tartışmaların çözülmesi gereklidir. Hukuki desteğin yapılması için Şirket yönetimi RosCo-Legal Advice Şirketini faaliyetin hukuki desteği konusunda deneyimli ve uzman partner olarak tercih etmiştir.
RosCo Şirketi çalışanları (personeli) temin etme hizmetlerini sunma faaliyetini sürdürmeyi hakettiğini onaylamıştır. RosCo Şirketler grubunun bünyesinde bulunan Özel istihdam bürosu ‘ROST’ А-112/77 numaralı 10.02.20 tarihli devlet akreditasyonunu almıştır. Tüm bilgiler Federal Çalışma ve İstihdam Hizmeti sicilinde kayıt edilmiştir.
Linzmaster Şirketi yönetimi göç hukuki alanında RosCo’ya hizmet başvurusunda bulunmuştur. Optik salonları ağı, uluslararası GrandVision Group şirketinin bünyesindedir. Şirket mağazalarında çalışması ve sahip oldukları deneyimin rus meslektaşları ile paylaşımı için devamlı yabancı uzmanları ülkeye getirmektedir. Yabancı işgücü istihdamı kapsamında bürokratik aygıtla işbirliği sırasında kota/evrak hazırlığında birçok zorluk meydana gelebiliyor. 
Otomotiv parçalarının ve yedek parçalarının üretimi alanında dünyanın önde gelen şirketleri Rus pazarındaki faaliyetini genişletmektedir. Ağır kamyonlar, otobüsler ve römorklar için fren sistemleri geliştiricisi ve üreticisi olan İsveç şirketi Haldex bunlardan birisidir. İsveçliler Rusya’daki temsilciliğin faaliyetinin başarılı bir şekilde yürütülmesi amacı ile RosCo’ya başvurup, aramızda muhasebe hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Yabancı şirketler arasında RosCo güvenilir partner statüsünü taşımaktadır. 
BT şirketi "Skytrack" RosCo’ya denetim hizmetleri başvurusunda bulunmuştur. Rus büyük ölçekli yazılım çözümleri geliştiricisi, kendi seviyesine uygun olan partner tercih etmiştir. RosCo personeli – en son bilgi teknolojilerinden yararlanan deneyimli muhasebe ve denetim uzmanlarından oluşmaktadır.
1 15 16 17 18 19 43