Hakkimizda haberler - sayfa 18

RosCo Şirketi ile tıp şirketi USHAŞ (Türkiye Cumhuriyeti) arasında hukuki ve muhasebe hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Türk partnerlerimiz RosCo’yu kendi sektöründeki yüksek profesyonelliği sayesinde tercih etmiştir.
Reichle & De-Massari AG Şirketinin Rusya’daki temsilciliği ile RosCo arasında uzun vadeli muhasebe hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. İsviçreli şirketin yönetimi kendilerine hizmetlerin uzmanlar tarafından sunulmasını tercih etti. RosCo'nun denetim ve muhasebeuzmanları son derece kalifiye ve deneyimli olup, işleri karlı ve yasal olarak karmaşık ve çelişkili Rus mevzuatına tam uyum içinde yürütmenize yardım etmektedir. Belirtilen unsur yabancı müşterilerimiz için büyük önem taşımaktadır.
RosCo Şirketi uzmanları Swap-Europe şirketi mallarının envanteri çalışmasını gerçekleştirdi. Büyük online platformu, ev ve bahçe ekipmanları için çok çeşitli yedek parçalar sunmasının yanısıra, bakım ve onarım hizmetlerini sunmaktadır. Mal ve ürünlerin üreticilerden alıcılarına kadar, alıcılardan teknik bakım noktalarına sürekli olan hareketliliği evrak alışverişinde belirli zorluklar çıkarmaktadır. 
En büyük Rus televizyon içerik üreticilerinden biri olan Studio 2B, göçmenlik yasası alanında RosCo'ya hizmet başvurusunda başvurdu. Medya şirketleri, dünyanın farklı ülkelerinden uzmanları davet ederek küresel olarak faaliyetini sürdürmektedir. RosCo uzmanları, müşterilerimize davet edilen personel için sözleşme hazırlamaktan başlayarak Rusya'da çalışma izni alma işlemine kadar her türlü göç sorunun çözümünde yardımcı olmaktadır.
Büyük rus mobilya üreticisi ve satıcısı olan Kenner Şirketi RosCo’nun hukuki hizmetlerinden yararlanmaktadır. Onlarca partneri, tedarikçisi, yüklenicisi ve binlerce müşterisi bulunan Şirketin sürdürdüğü faaliyeti sırasında anlaşmazlıkların meydana gelmesi kaçınılmazdır. RosCo şirketi uzmanları müşterimizin menfaatlerini tahkim mahkemelerinde temsil edip, meydana gelen tüm sorunları çözmektedir.
Büyük inşaat şirketi Ahunbay Construction devamlı hukuki hizmetlerin sunulmasına dair RosCo’ya hizmet başvurusunda bulunmuştur. Yakın planlarımız arasında muhasebe hizmet sözleşmesinin imzalanması yer almaktadır. RosCo’nun tercih edilmesi ve işbirliğinin genişletilmesi, bünyemizde çalışan hukuk, muhasebe ve denetim uzmanlarımızın yüksek profesyonellik anlayışı ve sorumluluğudur.
RosCo – Consulting ve Audit Şirketi Aralık 2019 yıında denetim faaliyetinin kalitesi ve mesleki etiğe bağlılık alanlarında düzenlenen dış denetimden başarı ile geçmiştir. ‘Rus Denetçiler Birliği’ Özdenetim kuruluşu tarafından yapılan denetim sonucunda 414/19 numaralı 20.12.2019 tarihli olumlu rapor hazırlanmıştır.
RosCo – Consulting ve Audit Şirketi’nin memnun müşterileri ticari kuruluşlar ile sınırlı değildir: ‘Doroga vmeste’ yardım fonunun faaliyetinin denetim hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Sürdürdükleri faaliyetin Rusya Federasyonu’nda yürürlükte olan yönetmeliklere uygun olmasından emin olmanın büyük öneminden dolayı ticari olmayan kuruluşlar RosCo şirketi uzmanlarının hizmetlerinden yararlanmayı tercih ediyorlar. 
Uluslararası Petrol Şirketi PDVSA'nın Rusya şubesi ile göçmenlik hukuku alanında hizmetlerin sağlanması dair anlaşma imzalanmıştır. RosCo – Consulting ve Audit Şirketi’nin hukuk departmanı personeli Rusya Federasyonu Göç Servisi ile düzenli işbirliği içinde olup, aynı zamanda bu sektörde büyük deneyime sahiptir. Müşterilerimiz danışmanlık hizmetlerinin kalitesinden ve hızlı sunulmasından emin olabilir.
RosCo – Consulting ve Audit Şirketi, D-U-N-S® Registered™ elektronik güvenilirlik işaretini almaya layık görülmüştür. Belirtilen işaret en üst seviyedeki iş itibarına sahip olan şirketlere verilmektedir. Sözkonusu durum RosCo’nun Rusya’nın danışmanlık hizmet sektöründe güvenilir ve sağlam iş partneri olduğunu göstermektedir.
1 16 17 18 19 20 43