Hakkimizda haberler - sayfa 3

RosCo şirketi, elektrik sistemleri ve ekipmanlarının lider üreticisi EAE Elektrik ile işbirliğini sürdürüyor. Bu kez Türk şirketi EAE Elektrik, ekibini güçlendirmek ve işini geliştirmek için RosCo'nun personel seçme hizmetlerinden yararlanmaya karar verdi.
RosCo şirketi, Türk şirketi GezGel Turizm'in Moskova'daki şubesinin açılışına katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.
RosCo, Medipol Medikal Grubu'nun Rusya'daki temsilciliği ile işbirliğinin başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Grubun şu anda Azerbaycan, Gürcistan, Sırbistan, Bosna Hersek, Romanya, Bulgaristan ve Arnavutluk'ta temsilcilikleri bulunmaktadır. Merkez ofisi Türkiye'de bulunmaktadır.
RosCo şirketi, Facility Services Rus (FSR) firmasına Özel İstihdam Ajansı’nda akreditasyon almasına yardımcı oldu. FSR, iş performansını artıran kapsamlı tesis yönetimi çözümleri sağlamada uzmanlaşmış uluslararası bir şirkettir.  
RosCo, göç hukuku alanında Türk şirketi MEP TEKNİK ile başarılı işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.
RosCo, Skilla'nın Özel İstihdam Ajansı’nda akreditasyon alması konusunda başarılı yardımını duyurmaktan mutluluk duyar.
RosCo, en son iş başarısını duyurmaktan gurur duyuyor. Türkiye'nin önde gelen özel kuruluşlarından biri olan Türk şirketi TRANSMOT'un Rusya'da işletmesini açmasına yardımcı olduk!
Legal Advice, Rusya'nın en büyük bankalarından biri olan Gazprombank ile resmi ortaklığını duyurmaktan gurur duyar. Bu ortaklık, her iki şirketin müvekkilleri için yeni perspektif ve fırsatlar sunmaktadır.
Önde gelen danışmanlık şirketi RosCo, Rusya Federasyonu'nun önde gelen tıp üniversitelerinde uzaktan, hibrit ve tam zamanlı formatlarda eğitim organize eden bir kuruluş olan Ulusal Entegratif Tıp Birliği (NAIM) için hukuki danışmanlığına başarılı bir şekilde katıldığını memnuniyetle duyuruyor.  
RosCo, şirket içi kurumsal eğitim programlarının tescili, desteklenmesi ve oluşturulması konusunda lider bir kuruluş olan Statendox Academy şirketinin Özel İstihdam Ajansının akreditasyonunu almaya yardımcı oldu.
1 2 3 4 5 43