Hakkimizda haberler - sayfa 8

Bir işletmeyi yönetmek zor bir iştir. Kimyager, muhasebe ve hukuk danışmanlığını RosCo profesyonellerine emanet etmeye karar verdi.
Devlet şirketi "RADON", "RosCo" şirketinde eğitim faaliyetleri için bir lisans sipariş etti.
Türk markası DeFacto, alanında uzmanları yüksek profesyonellik ve uzun yıllara dayanan deneyimleriyle öne çıkan denetim hizmetleri için RosCo'ya başvurdu.
Rusya pazarına girmek, herhangi bir yabancı işletmenin ufkunu genişletmenize olanak tanır. ÇAKMAKÇI GRUP, Rusya'da banka hesabı açma konusunda yardım almak için RosCo'ya başvurdu.
LLC katılımcılarının bileşimindeki değişiklik, yetkin uzmanlar tarafından yapılmalıdır, bu nedenle Türk şirketi Mars Türk, RosCo'ya döndü.
Bir iş yaratmak, Trem Global'in RosCo uzmanlarına emanet ettiği sorumlu ve zahmetli bir görevdir.
Şirket kurma süreci sorumlu ve zahmetli bir iştir. GTS'nin Türk müşterileri, RosCo'nun uzmanları sayesinde Rusya'da bir iş açtı.
Dış kaynak şirketi GreenPers, bir özel iş ve işçi bulma kurumunun akreditasyon bildirimini almak için RosCo'ya başvurdu. GreenPers şirketi, Rusya genelinde personel dış kaynak kullanımıyla uğraşmaktadır, yükleyiciler, yardımcılar, toplayıcılar ve işçiler ile nadir mesleklerin diğer uzmanlarını temin eder.
Temel faaliyetlerin organizasyonu, personelin çalışması, yasal normlara uygunluklarının sağlanması - tüm bunlar işletme sahiplerinin görevleridir. Ancak bazı görevleri kendi başınıza tamamlamanız zor olabilir. Bu nedenle LedeGroove, proaktif bir denetim için RosCo'ya başvurdu.
StarGrup, RosCo'nun eski bir müşterisidir, bu nedenle uzmanlarımız Türk ortaklarımızla işbirliğini sürdürmekten memnundu. Avukatlarımız tarafından kazanılan başarılı bir davanın ardından StarGrup, icra işlemlerinde destek için tekrar RosCo'ya döndü.
1 6 7 8 9 10 43