Hakkimizda haberler - sayfa 23

Her defasında yetkili ve profesyonel bir avukat aramamak veya hukuk departmanı ile ilgili şirket masraflarını azaltmak için dışarıdan hizmet alarak hukuk hizmetlerinden yararlanmak mantıkli bir seçim olabilir. Alman şirketi olan Covestro’nun Rusya şubesinin yönetimi bu yolu izleyerek abonelik hukuk hizmetleri sözleşmesini RosCo ile imzalamıştır.
Sözleşme imzalanmasıyla RosCo Danışmanlık ve Denetim’in geniş müşteri portföyü bir saygıdeğer müşteri daha dahil oldu; büyük Avrupa şirketi olan Mega-Logistic Zrt, RosCo uzmanlarını Moskova Temsilcilik Ofisinin akreditasyon işlemlerinin yapılması için görevlendirdi. 
RosCo ile Rus Ortodoks Kilisesi büynesindeki Voskresenskiy Novo-İyerusalimskiy Manastırın Onarım Vakfı arasında mali denetimin yapılması için bir sözleşme imzalandı. 
Büyük Amerikan Şirketi olan Horton International, göç hukuku alanında hizmetlerden yararlanmak üzere RosCo Legal Advise ile hizmet sözleşmesini imzaladı.
Genelde Rosco-Consulting & Audit’e en azından bir defa hizmet başvurusunda bulunan şirketler tekrar bize dönmektedir. Dönenlerin birçoğu ise devamlı müşterilerimiz haline gelmektedir. Meşhur Lüks çikolata üreticisi olan Rus şirketi French Kiss, RosCo ile göç hukuku alanında işbirliğini sürdürmek üzere bir anlaşma imzaladı.
Textima Export Import GmbH ünvanlı alman şirketin Rusya’daki temsilciliği RosCo’ya profesyonel hukuki hizmet başvurusunda bulunmuştur. Resmi sözleşmenin imzalanması sonucunda hukuk uzmanlarımız temsilciliğin faaliyetine hukuki destek sağlanması yönündeki taahhütleri üstlendiler.
FlixBus Şirketi ile RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi arasında hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı. Alman iş adamları, RosCo’nun kusursuz iş itibarı ve Rusya piyasasındaki sağlam pozisyonları sayesinde Şirketimizi seçtiler.
RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi ile ICOOL Global adlı Çinli Konsorsyumun başkentteki temsilcilik ofisi arasında işbirliği kuruldu: müşteri, yüksek vasıflı hukuk ve göç hizmetlerinden yararlanmak üzere şirketimize başvurdu. RosCo’nun Hukuk Ofisi, Rusya’da en iyilerden bir tanesidir. Bu, ulusal yarışmalarda alınan prestijli ödüller ve minnettar müşteri referanslarıyla defalarca doğrulandı.
Mali denetim yapılırken güvenli ve tecrübeli danışmanlık şirketlerinin hizmetlerinden yararlanmak en doğrusudur. Bu, yüksek kalitenin ve denetimin en kısa sürelerde yapılacağının garantisi olur.Türk Şirketi olan UET Uran Industrial Facilities Inc. Temsilcilik Ofisi, kendi iş itibarina önem verir ve uzun süreli başarıyı hedefler, onun için mali denetim için RosCo’yu seçti.
Türkiye’nin ünlü güvenlik sistemleri üreticisi Kale Kilit, Rusya’daki Temsilcilik Ofisi için RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketi’ni yüksek vasıflı muhasebe ve hukuk hizmetlerinin tedarikçisi olarak seçti.
1 21 22 23 24 25 44