Hakkimizda haberler - sayfa 27

“RosCo Danışmanlık ve Denetim” Şirketine dost ülke olan Kazakistan’da faaliyet gösteren bir işveren hukuk hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu: “Kazakhmys” Rusya Temsilciliği ile bir anlaşma imzalandı.
Göç hukuku, çağdaş hukukun en zor dallarından bir tanesidir. Onun için bir çok şirket yabancı uyruklu çalışanları işe alınması ile ilgili konularda “RosCo” gibi büyük ve güvenilir danışmanlık şirketlerinden yardım almaya çalışıyorlar.
EKSIOGUL GROUP (Türkiye), “RosCo Danışmanlık ve Denetim” uzmanlarını tercih etti: şirketin Rusya’daki şubesinin akreditasyonu için bir hukuki hizmetler sözleşmesi imzalandı. “RosCo” hukukçuları, bu konularda geniş tecrübelere sahiptir. 
BPC Boyasan adlı bir Türk toz boya üreticisi Moskova’da bir temsilciliğini açıyor: “RosCo” ile hukuki hizmerler sözleşmesi imzalandı. Rusya sınırlarında bir işin kurulması, her yabancı şirket için çok önemli ve kritik bir adımdır.
RosCo Şirketi’ne bünyesinde bulunan personelinin deneyimi ve yüksek uzmanlık seviyesi yüzünden, Rusya’daki piyasada başarılı olmak isteyen birçok şirket bizi tercih etmektedir. Türk şirketi Kervan ile aramızda imzalanan profesyonel hukuki hizmet sözleşmesi kapsamında danışmanlık şirketimizin personeli Şirket’in Rusya’daki şubesine gereken desteği sağlamaya başlamıştır.
Danışmanlık sektörünün önde gelen şirketlerinden birisinin hukuk ve muhasebe uzmanları Türkiye’nin inşaat sektöründeki dev şirketlerinden birisinin Moskova şubesine imzalanan sözleşme kapsamında belirli hizmetleri sunmaya başlamıştır. Yabancı işverenler muhasebe ve hukuki destek alanında tamamı ile RosCo – Consulting & Audit’ Şirketi’ni tercih etmektedir.
Tibet isimli bir Türk şirketinin Rusya temsilciliği, Rusya’daki faaliyetlerinin sürdürülmesi için güvenilir ve profesyonel yardımcısı olarak “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Şirketini seçti. Şirketin hukuk alanında tecrübeli uzmanları yapılan sözleşme çerçevesinde hukuk hizmetleri vermeye başladılar.
Bir büyük şirket daha RosCo ile işbirliği yoluna girdi: PERSPECTIVE (Türkiye) Şirketinin Rusya şubesi ile muhasebe ve hukuk hizmetlerinin verilmesi için bir sözleşme yapıldı. Önde gelen danışmanlık şirketinin yüksek vasıflı uzmanları, Türk şirketi şubesinin muhasebe kayıtlarının tutulması ve hukuki işlemlerinin gerçekleştirilmesi ile ilgili hizmetlerini verecekler. 
RosCo ile De Beers Şirketinin Rusya temsilciliği arasında göç hukuku alanında hizmetlerin verilmesi için bir sözleşme imzalanmıştır. Ünlü “pırlanta” şirketi, başkentin uzmanlarını tercih etti: RosCo uzmanlarının iyi imajı, üstün iş tecrübeleri ve yüksek iş nitelikleri sadece Rusya’da değil, uluslararası danışmanlık hizmetleri piyasasında da tanınmaktadır. 
RosCo’nun profesyonel hukuk uzmanları her türlü sektörlerdeki birçok Rus ve yabancı şirkete yüksek seviyedeki hukuki destek hizmetlerini sunmaktadır. Sektöründeki en başarılı şirketlerinden birisinin yeni müşterisi, imzalanan hukuki destek sözleşmesine istinaden OOO Nadim firması olmuştur.
1 25 26 27 28 29 43