Hakkimizda haberler - sayfa 4

RosCo, Dubai'den Polar Star Logistics için Rusya'da bir banka hesabı açma sürecini başarıyla yönetti.
RosCo, döşeme sektöründe lider bir oyuncu olan Apex Fabrics'e başarılı bir şekilde personel temin hizmeti sağlamak suretiyle son başarısını duyurmaktan gurur duymaktadır.
Borç tahsilatı ve hukuki yardım alanında hukuki ortak olan RosCo Şirketi, tüketici haklarını koruma ve alacak tahsilatında son başarısı olarak alacağı Concept Life Mimarlık ve İnşaat Grubu LLC'den gerçek kişi lehine tahsil ettiğini duyurmaktadır.
RosCo, Türk şirketi ViTO'nun Rusya'daki şubesinin kapatılması sürecine başarılı bir şekilde katıldığını duyurmaktan gurur duyar.
Rosco, LE&LO kids ile başarılı işbirliğini duyurmaktan gurur duyar. Rosco, bu şirket için başarılı bir şekilde işe alım yapmış ve ona üst düzey insan kaynakları sağlamıştır.
ROSCO, K&R DESIGN'da başarılı bir envanter gerçekleştirdiğini duyurdu.
ROSCO'nun profesyonel ekibi, bir şubenin kapatılmasıyla ilgili yasal konularda tam tavsiye ve yardım sağladı. Buna resmi kapanış prosedürlerinin düzenlenmesi, gerekli belgelerin kayıt işlemleri ve Rus devlet tescil makamlarıyla koordinasyon da dahildi.
İşbirliği, BELLESEXPORT'un Rusya pazarındaki konumunu güçlendiren bu şirketin Rusya'daki şubesinin akreditasyonuna yardıma dayanıyordu.
RosCo, Dubai merkezli ORC Aviation and Chemicals adlı yeni bir müşterisini duyurmaktan gurur duyar. Şirketimiz, ORC'nin bir Rus bankasında hesap açmasına başarılı bir şekilde yardımcı olarak Rusya'daki faaliyetlerini yürütmelerinde kolaylık sağlamıştır.
RosCo, Türk şirketi İNTER SYSTEM CAPİTAL LTD ile başarılı işbirliğini duyurmaktan memnuniyet duyar. Avukatlarımızın çabaları sayesinde, Türk şirketi bir Rus bankasında hesap açmayı ve faaliyetlerini genişletmeyi başardı.
1 2 3 4 5 6 43