DYDO DRINCO RUS ŞİRKETİ, ROSCO HUKUK HİZMETLERİNDEN YARARLANIYOR

DyDo Drinco, önde gelen Japon meşrubat üreticilerinden biridir. Abonelik hukuk hizmetinden yararlanan DyDo Drinco’nun bağlı şirketi DyDo DRINCO RUS için, RosCo uzmanları Limited Şirketin genel müdür değişikliği prosedürünü gerçekleştirdi.

ДайДо логотип компании.png

Sunulan hizmetler kapsamında aşağıdakiler gerçekleştirildi: Şirketin kurucu belgelerinin kontrol edilmesi, Birleşik Devlet Tüzel Kişiler Sicilinde değişiklik yapmak için gerekli belgelerin hazırlanması ve ayrıca ilgili değişikliklerin tüzel kişiler sicilinde işlenmesine dair belgenin alınması.

DyDo Drinco içecekleri Japonya ve Türkiye’den Rusya’ya ithal edilmekte ve Moskova’da modern otomatlar ve perakende kanalıyla satılmaktadır.

Japonya’da 280.000’den fazla DyDo otomat makinesi çalışmakta ve içecek satışı günde 4,5 milyon üzerindedir. Bu segmentte DyDo DRINCO, pazar payı açısından üçüncü sırada yer alıyor. Tüm şirket satışlarının yaklaşık %90’ı DyDo markalı otomatlardan yapılmaktadır.

DyDo DRINCO RUS, iş merkezlerinde, alışveriş merkezlerinde, büyük ulaşım merkezlerinde (transfer merkezleri), yeraltı geçitlerine vb. yerlerde otomatlar kurar. Şu anda DyDo DRINCO RUS için öncelikli bölge Moskova’dır.