MEDİPOL MEDİKAL GRUBU, RUSYA TEMSİLCİLİK OFİSİNİN MUHASEBE HİZMETLERİ İÇİN ROSCO İLE ANLAŞMA İMZALADI

RosCo, Medipol Medikal Grubu'nun Rusya'daki temsilciliği ile işbirliğinin başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Grubun şu anda Azerbaycan, Gürcistan, Sırbistan, Bosna Hersek, Romanya, Bulgaristan ve Arnavutluk'ta temsilcilikleri bulunmaktadır. Merkez ofisi Türkiye'de bulunmaktadır.

medipol.jpg

Yabancı bir şirketin şubesinin veya temsilciliğinin işi her zaman bir takım zorluklarla ilişkilidir. Rus hukuk sistemini tanımak ve denetleyici makamlarla etkileşim özelliklerini bilmek gerekir. RosCo, Rusya'da iş yapan yabancı kuruluşlarla çalışma konusunda geniş deneyime sahip profesyonellerden oluşan bir ekiptir. Her müşteriye en uygun işbirliği koşullarını sunmaya çalışarak, yabancı temsilciliklere ve şubelere muhasebe desteği sağlıyoruz.

RosCo ile yapılan işbirliği, Medipol Medikal Grubu'nun muhasebe sorunlarıyla vakit kaybetmeden Rusya'daki faaliyetlerini geliştirme üzerine odaklanmasına olanak tanıyacak. RosCo şirketi, Rus mevzuatının tüm gerekliliklerini karşılayan yüksek kaliteli ve güvenilir hizmeti garanti eder.