NURSAN TRAILER – ROSCO’NUN MÜŞTERİSİDİR

Bir büyük Türk şirketi daha Nursan Trailer şirketi RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi ile muhasebe ve hukuk hizmetleri sözleşmesini imzaladı. Olumlu iş itibarı ve memnun müşterilerden çok sayıda alınan olumlu yorumları sayesinde orta ve büyük ölçekli şirketler RosCo’yu tercih etmeye yönelirler. 

Nursan-Trailer (1).jpg

Optimal işbirliği seçeneği, şirket muhasebesinin tutulması ile hukuk desteğinin sağlanması gibi kapsamlı profesyonel hizmetlerden yararlanmaktır. Bunun sayesinde, resmi organlar nezdinde herhangi bir ceza ödeme yükümlülüğü oluşmadığından iş istikrarlığı ve finansal tasarruf sağlanır.

1996 yılında Konya’da (Türkiye) kurulan Nursan Trailer Şirketi, 20 yıldan uzun bir süre boyunca yakıt kamyonları, çimento kamyonları, tahıl tankları, vb. gibi çeşitli amaçlı römörk üretimini yapar.

Şirket, toplam 50 000 m2 alanında açık ve kapalı atölyeleri şeklinde organize edilen büyük üretim kapasitesine sahiptir. Nursan Trailer Şirketi ürünlerini, Rusya, BDT ülkeleri, Avrupa ve Afrika ülkeleri dahil olmak üzere dünyanın 60’tan fazla ülkesine ihraç eder.