TÜRK ŞİRKETİ GÖÇMAKSAN’IN TEMSİLCİLİĞİ ROSCO’NUN MÜŞTERİSİDİR

Göçmaksan ünvanlı dev Türk şirketinin Moskova temsilciliği ile Rosco-Consulting & Audit arasında hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Piyasanın önde gelen danışmanlık şirketinin uzmanları müşterimizin Rusya Federasyonu’ndaki faaliyeti sırasında hukuk ve muhasebecilik alanında destekleme taahhütlerini üstlenmişlerdir. 

RosCo’nun hukuk ve muhasebe uzmanlarının desteği sayesinde her şirketin çıtasını yükseltmesi sağlanmaktadır: Dış kaynak kullanımı, bünyenizde hukuk ve muhasebe elemanlarının bulundurma ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Bundan dolayı maddi kaynaklarının tasarrufu sağlanıp, yarınlarınızın daha güvenli olması sağlanacaktır. RosCo uzmanlarının profesyonelliği ve büyük deneyimi müşterimize sağlam destek olmaktadır. 

Gocmaksan.jpg

Göçmaksan – inşaat demiri bükme ve inşaat demiri kesme makinaları üreten ilk Türk şirketidir. Demir bükme makinaları, demir kesme makinaları, kombine makinalar, doğrultma makinaları, hafif inşaat makinaları, opsiyonel aparatlar, şap makinaları ve el aletlerinin üretimini gerçekleştirmektedir. Şirket Rusya dahil olmak üzere ürünlerin birçok ülkeye ihracatını gerçekleştirmektedir.