ROSCO, ŞÖLEN ŞİRKETİNE TESCİL HİZMETLERİ SUNAR

Limited Şirketi açma süreci bazı zorluklara neden olabilir: belgeleri hazırlama ve doldurma sırasında yapılan herhangi bir teknik hata, tescilin reddi için resmi bir neden olarak gösterilebilir. RosCo, Şölen Şirketine bir Limited Şirket kurmasına yardımcı olur ve muhasebe hizmetleri sunar.

Солен Логотип.png

Tüm bürokratik sorunlara (yasal adresin seçimi ve tespiti dahil) hızlı bir çözüm garantisi veriyoruz, müşterilerin kendi özel problemlerini çözmek için harcayabilecekleri zamandan tasarruf sağlıyoruz. Şirket tescili sürecinde, yapı ve tür seçimi, vergi tavsiyeleri, faaliyet konuları ve diğer konular gibi her türlü konuda danışmanlık sağlıyoruz.

1989 yılında kurulan ve Türkiye’nin cesur ve yenilikçi şirketlerinden biri olan Şölen, Biscolata, Ozmo, Milango, Boombastic ve Luppo gibi markalarının gücünü kullanarak geleceğe sağlam adımlar atıyor.

Şölen, Amerika Birleşik Devletleri’nden Belçika’ya ve Maldivler’e kadar yaklaşık 120 ülkeye çikolata, atıştırmalık, bebek ürünleri, hediyelik eşya ve ikramlar gibi 200’ün üzerinde ürünün ihracatını yapmaktadır. Hedef pazarlarda güçlü bir şekilde var olabilmek için kendi organizasyonunu oluşturan Şölen’in halihazırda Dubai, Cezayir, Azerbaycan, ABD, Suudi Arabistan, Almanya ve İngiltere’deki bölge ofislerinin yanı sıra, Levant bölgesi, Kanada, Çin ve Latin Amerika’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır.