ROSCO, TÜRK LOJİSTİK ŞİRKETİNİN RUS BANKASINDA HESAP AÇMASINA YARDIM ETTİ

RosCo, Doğuş International Logistics'e bir banka hesabı açma hizmeti sağladı. RosCo uzmanları, yabancı partnerimizin hızla uygun bir banka bulmasına ve tüm resmi prosedürleri tamamlamasına yardımcı oldu.

 dogustrans-logo.jpg

Doğuş International Logistics (DIL), dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden biridir. 1992 yılında Türkiye'de kuruldu. DIL uzmanları 12 ülkede faaliyet göstermekte, 1.000'den fazla müşteriye hizmet vermekte ve yılda 200.000'den fazla teslimat gerçekleştirmektedir.

DIL, lojistik pazarında hava, kara, deniz ve demiryolu taşımacılığı dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Şirketin coğrafyasını genişletmek için bir Rus bankasında hesap açması gerekiyordu.

RosCo ekibi DIL'e formların doldurulması, gerekli tüm belgelerin toplanması ve bankaya gönderilmesi konularında danışmanlık ve yardım sağladı. RosCo uzmanlarının profesyonelliği ve deneyimi sayesinde tüm süreç gecikme olmadan tamamlandı.

Rus bankasında bir hesap açmak, Doğuş International Logistics'in işlerinin gelişmesinde ve genişlemesinde önemli bir adım oldu. Artık şirket Rusya'dan gelen müşterilerle uzun vadeli ortaklıklar kurabiliyor.

RosCo uzmanları, iş projelerinin uygulanmasında desteğe ihtiyaç duyan Rus ve yabancı ortaklara profesyonel hizmetler sunmaktan mutluluk duyuyor. DIL'e başarı ve refah diliyoruz ve hukuk ve danışmanlık konularında daha verimli işbirliği yapacağımıza inanıyoruz.