AVUSTRALYA’NIN ÜÇÜNCÜ EN BÜYÜK MADENCİLİK ŞİRKETİ – ROSCO’NUN MÜŞTERİSİDİR

OZ Minerals’ın ünvanlı büyük madencilik şirketinin Moskova temsilciliği hukuki hizmet tedarikçi olarak Rosco-Consulting & Audit’i tercih etmiştir: göç yasası alanında profesyonel destek sağlama amaçlı anlaşma imzalanmıştır. RosCo’nun uzman ve profesyonel personelinin desteği – Rusya Federasyonu’nda uzun vadeli ve başarılı faaliyet sürdürme amacındaki tüm şirketler için büyük önem taşımaktadır.

OZ-Minerals_logo.jpg

OZ Minerals - uluslararası alanda madencilik faaliyetini sürdüren, Avustralya’nın üçüncü büyük bakır üreticisi olan şirkettir. OZ Minerals 2008 yılında, Oxiana ve Zinifex ünvanlı Avustralya’nın demir dışı metallerin ekstraksiyonunu gerçekleştiren şirketlerin birleşmesi sonucu oluşmuştur.

OZ Minerals sahip olduğu Prominent Hill ünvanlı bakır altın madenini işletmesinin yanısıra, Karrapatina’da Avustralya’nın en büyük bakır altın maden yataklarından birisini geliştirmektedir. Şirketin Brezilya’da varlıkları bulunmaktadır. Avustralya ve yurtdışındaki ülkelerde deneyimli jeolojik araştırma şirketleri ile işbirliği anlaşmaları bulunmaktadır.