TÜRK TASARIM FİRMASI SISTEM ROSCO’YA HUKUKİ DESTEK BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUR

RosCo, hukuk alanı dahil olmak üzere her faaliyet alanında deneyimli ve güvenilir bir partner itibarına sahiptir. Dünyanın dört bir yanından büyük firmalar hukuki hizmet sunumu için bize başvurmaktadır. Sistem Şirketler Grubu'nun (Türkiye) bünyesindeki önde gelen bir birimi olan Sistem Reklamcılık A.Ş., müşterilerimizden biri oldu.

Sistem.jpg

Sistem Reklamcılık A.Ş. çeşitli markalar için reklam projelerinin tasarımını gerçekleştirmektedir. Uzmanlık dalı – genel çözümler: Reklam ve markanın projelenirme, araştırma ve geliştirme çalışmaları, üretimi, montajı ve çeşitli destek hizmetleri. Şirket, açık / kapalı yapı, mobilya, vitrin ve benzer ürünlerin üretimi gerçekleştirmektedir.

Kendi işleme, montaj, aydınlatma atölyelerimiz, profesyonel bir ekip ile birlikte, ürünlerin yüksek kalitesini ve güvenilirliğini sağlayan modern ekipmanlarla donatılmıştır. Tecrübeli yönetici kadrosu, büyük tecrübeler kazanmış olan tasarım ekibi, bünyesinde yer alan son teknıloji ekipmanlarla donatılmış ve montaja uygun araç tahsis edilen montaj ekibi sayesinde ürünlerin yüksek kalitede ve güvenilir olması sağlanmaktadır.