TÜRK ŞİRKETİ FAF VANA ROSCO İLE İŞBİRLİĞİNE BAŞLAMIŞTIR

Türk üretici firması FAF Vana’nın resmi temsilciliği olan OOO FAF VANA SANAYİ Rosco-Consulting & Audit ile işbirliğine başlamıştır: şirketlerimiz arasında muhasebe ve hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.

Temsilciliğin yönetimi iyi bir karar alarak muhasebe ve hukuki destek işlerinin yürütülmesi için güvenilir ve alanında uzman olan Şirket ile çalışmayı tercih etmiştir. RosCo’nun sunduğu hizmetlerinden yararlanmak müşterilerimize sürdürdükleri mali ve ticari faaliyet sırasında öngörülen düzende hukuki desteğin sağlanması, Rusya Federasyonu’ndaki mevzuatın ihlal edilmemesi ve de maddi kaynakların ve zamanın tasarrufu temin edecektir. 

FAF-Vana.jpg

FAF Vana – Önde gelen küresel vana üreticilerinden birisidir. Günümüz itibarı ile kelebek vana, glob vana, küresel vana, kompansatör, çekvalf, pislik tutucu, pirinç ürünler ve diğer özel imalatlar gerçekleştirmektedir.

FAF Vana, bugün 11.000 m2 toplam ve 5.500 m2 kapalı alana sahip olan Ankara Kazan ilçesinde bulunan fabrikasında üretime devam etmektedir.

Firmanın merkez ofisi Ankara’da bulunup, aynı zamanda İstanbul ofisindeki satış ekibi ve lojistik merkeziyle FAF Vana ticari faaliyetini yaygın şekilde sürdürmektedir. FAF Vana ürünlerini 40’tan fazla ülkeye ihraç etmektedir.