ROSCO AVUKATLARI MAYT-YUG ŞİRKETİNİN İCRA TAKİBİNİ DESTEKLER

Mahkeme kararını uygulama prosedürü, uzun ve tatsız bir prosedürdür, çünkü çok az kişi gönüllü olarak kararları uygular ve icra memurları hiç çalışma coşkusu göstermez. MAYT-YUG Şirketi de bunu çözmek için RosCo’ya başvurdu.

МАЙТ ЮГ ЛОГОТИП .png

Avukatlarımız, icra takibini destekleme konusunda geniş deneyime sahiptir, ancak çok daha önemli olan, kararın icrası için istenen sonuca yani paranın fiili olarak tahsil edilmesine kadar tam ve kapsamlı destek sağlamamızdır.

MAYT-YUG Ltd. Şti. 1995 yılında kurulmuş olup, boya, vernik ve hammadde toptan ticareti konusunda talep gören, yerli ve yabancı her türlü standart dışı ve ender ürünlerin tedariğini veya tedarik mümkün olmaması durumunda ürünün analog veya muadillerini sağlayabilen bir uzman olarak kendini kanıtlamıştır.

Şirketin ürün yelpazesi, mobilya, elektrik, makine mühendisliği ve otomotiv endüstrileri, inşaat, uçak inşaatı, gemi inşaatı, köprü inşaatı, gaz ve petrol endüstrileri gibi ülke ekonomisinin çeşitli sektörlerinde kullanılan 900’den fazla boya ve vernik türünü içermektedir.