Hakkimizda haberler - sayfa 11

İnşaat şirketi 4 Duvar İnşaat, hukuki yardım ve mahkemede çıkarlarının korunması için RosCo uzmanlarına başvurdu.
Türk inşaat şirketi ABT, RosCo şirket avukatlarından yardım istiyor. ABT İnşaat ve Mühendislik, inşaat sektöründe ciddi bir oyuncu olan başarılı büyüyen bir şirkettir. ABT'nin Türkiye'nin en büyük şehirlerinde - İstanbul ve İzmir'de ofisleri bulunmaktadır.
RosCo uzmanları, göçmen bürosuna bir bildirim hazırlamaya ve göndermeye yardımcı oldu. YECONS, uzmanlığı Moskova'da (Radisson Blu Olympiysky otelinden Hayat ofisine kadar) ikonik nesnelerin inşası olan bir organizasyondur.
Rusya'da bir dış temsilcilik ofisinin açılması ve başarılı bir şekilde tanıtılması, şirketin gelişiminde çok önemli bir adımdır ve gelişiminin yeni bir vektörune  verir. Lihtenştayn şirketi "Faktum", "RosCo" uzmanlarına böyle bir talepte bulundu.
Bir LLC'nin kaydı, yeni bir organizasyonun faaliyetlerinin başlangıcı için ilk noktadır. Belgelerin oluşturulmasındaki herhangi bir teknik hata, kaydı reddetmenin resmi bir nedeni olabilir. RosCo avukatları hızlı ve sorunsuz bir şekilde Miridium için bir iş açmaya yardımcı oldu.
Yurtdışından davet edilen uzmanların emeğini kullanan işletme sahipleri, ilgili tüm prosedürleri bilmeli ve istikrarlı bir şekilde takip etmelidir. Aksi takdirde, büyük bir para cezası gelir. Bu bağlamda, TRIUS LLC, RosCo'dan profesyonellerle çalismaya karar verdi. Avukatlarımız, bir erkek kozmetik üreticisinin, yabancı bir vatandaşın istihdam bildirimini hızlı ve doğru bir şekilde düzenlemesine ve göndermesine yardımcı oldu.
RosCo ve VITEK MÜHENDİSLİK LLC, bir tedarik sözleşmesi kapsamında fonları geri almak için çıkarları mahkemede temsil etmek üzere bir anlaşma imzaladı.
Türk şirketi Kayıkçıoğlu lojistik, hukuk hizmetleri ve muhasebe hizmetlerinin sağlanması için RosCo ile bir anlaşma imzaladı.
Uzun müzakereler ve karşı tarafla online bir toplantıdan sonra, RosCo uzmanları Türk şirketi HELS'e yüksek kaliteli hukuki hizmetler sunabildiler.
Şirketin etkin gelişimi, öngörülemeyen kayıplardan korunma ve mevcut faaliyetlerin optimizasyonu için bir denetim yapılması yeterlidir. SUNWARD RUS LLC, bu sorunu çözmek için RosCo uzmanlarına başvurdu.
1 9 10 11 12 13 44