Hakkimizda haberler - sayfa 12

Yurtdışından nitelikli bir uzmanın işe alınması, firmanın prestijini yükseltmek için kesinlikle faydalı bir adımdır. AGT Fasad Üretim ve İnşaat Şirketi, yabancı vatandaşların istihdam bildiriminin doldurulmasında yardım almak üzere RosCo'ya başvurdu.
Çağdaş iş dünyasının gerçekleri şöyle ki, borçluları adalete teslim etmeden tüm sorunları "dostane" bir şekilde çözmek her zaman mümkün değildir. İNTER TRADE LTD. ŞTİ., mal tedarik sözleşmesi kapsamında alacağının tahsilinde yardım için RosCo'ya başvurdu.
Özel istihdam bürolarının akreditasyonu profesyonel bir yaklaşım gerektiren bir işlemdir. Bu nedenle Prime Vertical MDD Ltd. Şti., kadro dışı akreditasyon hizmeti için RosCo'ya başvurdu.
Çalışanları envanteri ve inceliklerini iyi bilen bir şirket bulmak kolay değil. AltraVita Tüp Bebek Kliniği, RosCo’ya hizmet için başvurdu ve bu işlemi başarıyla gerçekleştirdi.
NWORK INTERNATIONAL, hukuk ve muhasebe hizmetleri için RosCo ile bir sözleşme imzaladı. Avukatlarımızın yardımıyla Türk şirketi Moskova'da bir Limited Şirketi açtı.
SCM Group, 1952'den beri ağaç işleme ve mobilya endüstrileri için takım tezgahları ve komple hatlar ve hizmetler üreticisidir. RosCo, bu şirketler grubuna, yabancı şirketin Rusya'daki temsilcilik ofisinin kapatılması da dahil olmak üzere çok çeşitli yasal hizmetler sunmaktadır.
RosCo şirketi, çilek üreticisi Vkus Stavropolya ile yabancı bir vatandaş için çalışma izni alma hizmetinin sağlanması konusunda bir sözleşme imzaladı ve bu belgeyi başarıyla aldı.
Türkiye'nin en büyük duvar kağıdı üreticisi AdaWall, RosCo'nun müşterisi oldu. Avukatlarımızın yardımıyla Türk müşteri şirketi AdaRus Ltd. Şti.’ni Rusya'da açtı ve ayrıca muhasebe hizmetleri için bir anlaşma imzalandı.
Dinamik olarak gelişen tam zamanlı mühendislik şirketi VOZDUHOTEHNİKA, vergilendirme konusunda tavsiye almak için RosCo uzmanlarına başvurdu. Bugün itibariyle VOZDUHOTEHNİKA A.Ş., havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinin tasarımı, üretimi, montajı ve devreye alınması ile ilgili tüm işleri gerçekleştirmektedir. 
RosCo Şirketler Grubu’na İrkutsk Nakliye Şirketi başvurdu. Avukatlar, yeni müşterimize yük taşıma sözleşmeleri kapsamında vagonların fazla demurajı için ücret tahsilatına ilişkin Moskova Bölgesi Tahkim Mahkemesinde ve Moskova Tahkim Mahkemesinde açılan iki davada Davalı (İGK Ltd. Şti) tarafına temsilcilik hizmetlerini sunarlar.
1 10 11 12 13 14 44