Hakkimizda haberler - sayfa 14

Anlaşma, işlemin en önemli düzenleyicisi, yükümlülüklerin yerine getirilmesinin garantörü ve tüm koşulların ihlali, zorluklar ve çelişkiler durumunda başvurulan ana belgedir. Bu nedenle, Finardi Şirketi hizmet sözleşmelerinin yasal ekspertizi için RosCo’ya başvurdu.
Herhangi bir yabancı şirket için Rusya pazarına giriş büyük gelişme fırsatları sunduğu için stratejik olarak önemlidir. Bu nedenle SRS Life Sciences, profesyonel akreditasyon hizmetleri için RosCo’ya başvurdu.
1969 yılında Denizli’de kurulan Varol Türk tekstil fabrikası, kaliteli hukuk ve muhasebe desteği için RosCo’ya başvurdu.
Chekich, erkek ve kadın ayakkabı üretimi ve satışı ile uğraşmaktadır. RosCo uzmanları, yeni partnerimize bir dizi hukuk ve muhasebe hizmeti sağladı. Özellikle, bir Limited Şirketi kurma, çalışma izni alma ve muhasebe hizmetleri ve sözleşmelerin hazırlanmasında gerekli destek sağlandı.
Tarım şirketi olan Lotte İnternational Mikhailovka, arazi yasal ilişkileri alanında tavsiye almak üzere RosCo’ya başvurdu. Nitelikli avukatlarımız en kısa sürede müşterinin hukuki sıkıntılarını ortadan kaldırmasına yardımcı oldu.
Limited Şirketi açma hizmeti çerçevesinde, RosCo uzmanları yeni partnerimizin tescil için gerekli tüm belgeleri hazırlamasına, ekonomik faaliyet türlerini seçmesine ve ayrıca ofis seçiminde karar vermesine yardımcı oldu. Ayrıca RosCo, Arie Group’a muhasebe hizmetleri sunmaktadır.
Yabancı ortaklı bir Limited Şirket kurma süreci belirli zorluklara neden olabilir, özellikle yeni bir Şirketin kurulmasında  Federal Vergi Servisi’nin Bölgelerarası Müfettişliği’ne sunulacak belgelerin hazırlanmasıyla ilgili nüanslar dikkate alınmalıdır. Herhangi bir hata, tescili reddetmek için resmi bir neden olarak gösterilebilir. Bu nedenle My New Job Development Company bu prosedürü RosCo’ya emanet etti.
DyDo Drinco, önde gelen Japon meşrubat üreticilerinden biridir. Abonelik hukuk hizmetinden yararlanan DyDo Drinco’nun bağlı şirketi DyDo DRINCO RUS için, RosCo uzmanları Limited Şirketin genel müdür değişikliği prosedürünü gerçekleştirdi.
Conmetis, uluslararası bir danışmanlık firmasıdır. İsviçreli şirket, RosCo uzmanlarının yardımıyla Limited Şirketini açar ve ortak değişikliğini yapar ve ayrıca muhasebe hizmetlerinden yararlanır.
Endüstriyel selüloz ve kağıt üreticisi olan SFT Group, göç hizmetleri için RosCo’ya başvurdu. Şirketimizin avukatları, yüksek nitelikli uzmanlar için çalışma izni alma konusunda yeni partnerimize yardımcı olmaktadır.
1 12 13 14 15 16 44