Adam Smith Conferences ile RosCo Şirketi arasında anlaşma imzalanmıştır

Adam Smith Enstitüsü’nün (Adam Smith Conferences) Rusya temsilciliği RosCo Şirketine profesyonel hukuki hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu.

adam-smith-conferences.jpg

Şu anda Adam Smith Conferences, Rusya ve BDB konferans piyasasında lider şirketi olup piyasa ekonomisi alanında İngiltere’nin önde gelen yenilikçi bir şirkettir. 1977 yilindan itibaren şirket devlet politikasının oluşturulmasında ve analizinde kilit rol oynuyor ve 300’den fazla etkili politik araştırmasını yayınlamıştır.

Enstitü, İngiltere’de ve bütün dünya çapında özelleştirmenin kaynağında yer aldı. Bu da etkisiz devlet operasyonlarının başarılı özel işletmelere dönüştürülmesinde standart yaratan yöntemlerinden bir çoğunun oluşturulmasına yardımcı oldu.

1992 yılından itibaren Adam Smith Enstitüsü binlerce kilit adamları çeken bir çok büyük ölçekli işkolu forumunu oluşturuyor.  Bu olaylardan bir çoğu, piyasa gelişmesindeki eğilimleri ve başarının ticari stratejileri hakkında yeni bilgileri sunan yıllık sanayi oyuncuların toplantısı niteliğindedir.

Adam Smith Conferences, enerji, ulaştırma, bankacılık ve finans, perakendecilik ve FMCG, gayri menkul, yatırım, eczacılık, madencilik, metalürji ve otomotiv sanayisi, tarım ve sanayi kompleksi ve BT gibi birçok iktisadi sektörlerinde müzakerelerin yapılması için  uygun bir platform yaratır.

Enstitü, bağımsız ve ticari olmayan bir kuruluş olup her türlü siyasi partilerden gelen siyasi adamlarla iyi ilişkileri kurar ve oldukça çok sayıda şirketin, vakıfların ve gerçek kişilerin desteğinden yararlanır.

4 Temmuz 2008 yılında Adam Smith Conferences, büyük İskoç iktisatçı, filosof ve “Ulusların zenginliği” adlı ünlü bir eserin yazarı olan Adam Smith’in dünyanın ilk anıtını törenle açmıştı.