Hakkimizda haberler

Göç hukuku alanında lider bir şirket olan RosCo, Sofos JSC'ye geçiş prosedürlerini tamamlamada yardımcı oldu.
RosCo, Doğuş International Logistics'e bir banka hesabı açma hizmeti sağladı. RosCo uzmanları, yabancı partnerimizin hızla uygun bir banka bulmasına ve tüm resmi prosedürleri tamamlamasına yardımcı oldu.
Önde gelen hukuk hizmetleri şirketi RosCo, Türk lojistik şirketi Sandikçı Lojistik için bir Rus bankasında bir hesap açma işleminin başarıyla tamamlandığını dururur.
Uluslararası hukuk firması RosCo, lojistik şirketi Middle Corridor Logistics için bir Rus bankasında hesap açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.
RosCo uzmanları Online Dış Ticaret'in uygun bankayı seçmesine, banka hesabının açılması için gerekli belgeleri hazırlayıp sunmasına yardımcı oldu.
RosCo uzmanları, çevre ve mülk güvenlik ekipmanı üreticisi olan Kingcats Şirketinin Rusya'da bir iş kurmasına yardımcı oldu.
Uluslararası şirket RosCo, lojistik ve dış ticaret operasyonlarında uzmanlaşmış bir şirket olan GNM Trade ile başarılı işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.
Truva Toner, ofis ekipmanlarına yönelik sarf malzemeleri tedarikinde uzmanlaşmış tanınmış bir markadır. RosCo uzmanları sayesinde yabancı müşterimiz, bir Rus bankasında hesap açmak için gerekli belgeleri kolay ve hızlı bir şekilde toplayıp doldurabildi.
Muhasebe, denetim ve hukuk alanında danışmanlık hizmetleri ve destek sağlayan RosCo şirketi, nakliye şirketi olan Kaminera'nın Rusya şubesinin kapatılmasına yardımcı oldu.
Deneyimli uzmanlardan oluşan RosCo Ekibi, partneri olan G7 Group'un Rusya'da bir banka hesabı açmasına yardımcı oldu. RosCo avukatlarının profesyonel desteği sayesinde G7 Group, düzenleyici kurumun gerekliliklerini dikkate alarak gerekli tüm prosedürleri gerçekleştirebildi.
1 2 3 4 5 43