Hakkimizda haberler

RosCo uzmanları, Shakhtproekt'e yabancı işçiler için işgücü göçü vizeleri ile ilgili konularda danışmanlık ve hukuki destek sağladı.
RosCo uzmanları, Duvar organizasyonunun tüm resmi prosedürleri makul bir süre içinde gerçekleştirmesine yardımcı oldu: belgelerin geliştirilmesi ve ilgili departmanlara sunulmasından, kurucu belgelerin Adalet Bakanlığından alınmasına kadar.
RosCo avukatlarının yetkin çalışmaları sayesinde müşteri, ürünlerini Rusya pazarında yasal olarak satabilecektir.
RosCo ile yapılan işbirliği sayesinde AfroTech, Rusya pazarında finansal işlemler gerçekleştirebildi.
Kuruluşun temsilcileri, Rospatent'e marka tescili konusunda anahtar teslim hizmet için RosCo avukatlarına başvurdu.
RosCo uzmanları Soho Aero'ya kapsamlı hukuki desteği sağladılar ve belgelerin Rusya mevzuatına göre düzenlenmesine yardımcı oldular.
RosCo avukatlarının profesyonel yaklaşımının ve bankacılık ve usul hukuku alanındaki derin bilgisinin, anlaşmazlığın başarılı bir şekilde çözülmesine ve şirketin hesabına erişimin yeniden sağlanmasına nasıl katkıda bulunduğunu öğrenin.
RosCo ile yapılan işbirliği sayesinde Yenigün şirketi muhasebe, vergi danışmanlığı ve Rusya Federasyonu'nun göç mevzuatı alanındaki sorunlarda profesyonel hizmetleri aldı.
RosCo avukatları, Urhobo halkının ahlaki ve kültürel uyumunu teşvik etmek için bölgesel bir kamu kuruluşu olan 'Urhobo İlerleme Derneği'nin tescil etmesine yardımcı oldu.
RosCo avukatları, Fiesta'ya göç hukuku konularında destek vererek ortağa bu alanda gerekli danışmanlık ve çözümleri bulmaya sağladı.
1 2 3 4 5 47