Agio Farmasevtika ile RosCo Şirket arasında işbirliği sözleşmesi imzalandığı duyurulur

İlaç sektöründeki faaliyetini sürdüren birçok firma işbirliği partneri olarak RosCo-Consulting & Audit şirketini tercih etmektedir. RosCo Şirketi’ne hukuki hizmet sunulması talebinde bulunan AGİO ünvanlı Hindistan’ın ilaç üretim ve pazarlama firmasının temsilciliği da istisna olmamıştır.

 адажио.jpg

1991 yılında kurulan AGİO Pharma firmasının Puna şehrinde (Hindistan)  10 206 metre karelik hammadde işleme ve ilaç üretim fabrikası bulunmaktadır.

Agio Farmasevtika firması iç ve dış ilaç piyasası için, vitamin ve mineraller, anti-enflamatuar, ateş düşürücü, anti-sıtma, anti-mantar, anti-bakteriyel maddeler, veteriner ilaçları, sarf malzemeleri, enjekte edilebilir solüsyonlar gibi birçok ürün üretimini gerçekleştirmektedir.

AGİO Pharma firmasının Bağımsız Devletlet topluluğu, Avrupa, Güneydoğu Asya, Afrika ve Latin Amerika’daki birçok ülkesinde bayi ve partnerleri aracılığı ile satışta bulunan 300 tescilli ürünü bulunmaktadır.

Günümüz itibarı ile firmanın ürettiği ilaçların ve besin takviye ünvanlarının sayısı 365’ı geçmiştir. Firma tarafından üretilen ilaçlar ve besin takviyeleri sağlık tedavisi ve veterinerler tarafından 20 değişik alanda kullanılmaktadır.