“ATLASJET HAVACILIK” A.Ş “ROSCO” İLE BAŞARILI İŞBİRLİĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

“RosCo” ve “Atlasjet havacılık” anonim şirketi başarılı işbirliğine devam ediyor: Rusya'daki faaliyetlerin yasal olarak desteklenmesi için bir sözleşme imzalandı. Mart 2018'de, danışmanlık şirketinin deneyimli muhasebecileri, kendilerini Havacılık şirketinin Rus temsilciliğinin hesaplarını tutmaya adamışlardır.

АТЛАСЖЕТ.jpg

Yaklaşık yarım yıllık bir işbirliği, muhasebe hizmetlerinin yüksek verimliliğini gösterdi, bu yüzden seçim yine “RosCo” lehine yapıldı. Artık profesyonel hukukcular da müşterinin çıkarlarını korumaktadır. 

“Atlasjet Havacılık” A.Ş. 14 Mart 2001'de kuruldu ve ilk uçuşunu 1 Haziran 2001'de gerçekleştirdi. Atlasglobal'ın kapsamlı tarifeli uçuşlar ağı Türkiye, Kıbrıs, Orta Doğu, Avrupa ve Asya'yı kapsamaktadır. 

Atlasglobal, birçok havalimanından şehir merkezine ücretsiz teslimat sağlayan Fly & Bus adlı Shuttle servis modelini kullanmaya başlayan ilk havayolu şirketidir. Ayrıca, 70'den fazla yabancı havayolu şirketi ile çalışan dernekleri sayesinde, yolcular dünyanın dört bir köşesine uçabilirler.