ROSCO DENETÇİLERİ GITIS KALKINMA FONUNDA DENETLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADILAR

Gıtıs kalkınma fonu RosCo’ya profesyonel hizmet başvurusunda bulunmuştur: denetleme hizmetlerin sunulmasına dair anlaşma imzalanmıştır. 

Yabancı ve rus şirketleri Rosco-Consulting & Audit’in sunduğu muhasebe ve hukuki hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmektedir. RosCo’nun sunduğu bir diğer hizmet olan denetim de müşterilerimizin sıkça yararlandığı hizmetlerden birisidir. Deneyimli uzmanlarımızın gerçekleştirdiği hızlı ve üst düzey çalışmalarından dolayı birçok durumda denetim çalışması öngörülen süreden hızlı tamamlanmaktadır.   

Tarafımızca tüm denetim çalışmaları yüksek kalitede gerçekleştirilmektedir: tüm noksanlıklar hızlı şekilde tespit edilip, şirkete daha verimli faaliyetini sürdürebilmesi için alınması gereken tedbirler hakkında genel öneriler sunulmaktadır. Edindiğimiz deneyime göre bir kez bile RosCo’ya başvuruda bulunan müşterilerimiz mutlaka geri dönüp, devamlı müşterimiz haline gelmektedir. 

ГИТИС_лого.jpg

Bağış vakfı - Gıtıs kalkınma fonu – 2017 yılının yazında kurulmuştur. Fon talebelerin en cesur ve yaratıcı fikirlerini, temel ve ilgili bilimsel araştırmaları, uluslararası değişimleri destekleyip, Gıtıs bünyesinde yeni eğitim programları ve faaliyet alanlarının oluşmasını sağlamaktadır.