SKOL HAVAYOLU ŞİRKETİ: ROSCO İLE DOĞRU İSTİKAMET

RosCo- Consulting & Audit şirketinin sürdürdüğü faaliyetinin temel prensiplerinden biri hukuki, muhasebe ve denetleme olmak üzere çeşitli alanlarda danışmanlık hizmetlerinin sunulmasıdır. Birçok yabancı ve rus şirket RosCo uzmanlarının profesyonellik seviyesine ve donanımına güvenmektedir. Denetleme hizmetlerin sunulmasına dair başvuruda bulunan Skol Kavayolu şirketi de doğru istikamette hareket etmektedir.

СКОЛ.jpg

Skol Kavayolu şirketinin tarihi 2000 yılından itibaren başlamaktadır. Skol Kavayolu şirketi 17 yılık faaliyeti sırasında küçük çaplı havayolu şirketinden 50 adet uçağın bulunduğu teknik park sahibi ve işleticisi şirketine kadar büyümüştür. 

Skol Kavayolu şirketi OAO Surgutneftegaz, OAO Gazprom ve OAO NK Transneft şirketlerinin bünyesindeki alt birimleri, OAO NK Rosneft şirketin alt kuruluşları, Hantı Mansiysk özerk bölgesinin Hükümeti ve Surgut ilçesi Belediyesi gibi birçok kurumun partneri 

Şirketin uçuşlarının geniş coğrafyası Haiti Cumhuriyeti, Filipinler, Afganistan, Pakistan, Güney Sudan, Uganda, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Liberya, Lübnan gibi ülkeleri kapsamaktadır.