CONCORD ENGINEERING ADLI BİR AVUSTURYA HOLDİNGİ ROSCO HUKUKÇULARIN PROFESYONELLİĞİNE GÜVEN GÖSTERDİ

Concord Engineering Avusturya Holding Şirketinin Rusya Temsilciliği, RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi ile bir hukuk hizmetleri sözleşmesini imzaladı. Holding yöneticileri, Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketlerinden birinde çalışan uzmanların kalifikasyonuna ve yetkilerine tamamen güveniyor.

Concord-Engineering.jpg


Mühendislik ve inşaat şirketi olan Concord Engineering Holdingi, mühendislik, tedarik, inşaat, bakım ve onarım ve danışmanlık alanında dünyanın liderlerinden biridir. Bugün itibariyle Concord Engineering bünyesinde CONCORD GROUP ortak bir marka altında çalışan toplam 11 uluslararası şirket faaliyet göstermektedir. 

Grubun ana faaliyet konusu, kök kömürü kimyasal üretim tesislerinin komple inşaatı ve renovasyonu, Mühendislik, Tedarik ve İnşaat Sözleşmeleri ve genel müteahhitlik faaliyetleridir. 

Grubun ana pazarları arasında eski SSCB ülkeleri, Orta ve Doğu Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika ülkeleri yer almaktadır. CONCORD GROUP dünyanın 14 ülkesinde 300’den fazla projeyi başarıyla tamamlamıştır.