AZERİ HOLDİNGİ VEYSELOĞLU ROSCO’YA DESTEK BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUR

Rosco-Consulting & Audit’in geniş müşteri portföyüne Azeri holdingi Veyseloğlu eklenmiştir: Şirketin Moskova temsilciliği ile muhasebe ve hukuki hizmet anlaşması imzalanmıştır. Yabancı yatırımcılar RosCo ile uzun vadeli verimli işbirliğinin sürdürülebileceğinden emin olduklarını gösteriyorlar – RosCo Şirketi 2004 yılından itibaren Rusya’nın danışmanlık sektörünün en iyi şirketlerinden birisidir. 

RosCo uzmanları devamlı mesleki gelişim amaçlı meslektaşları ile deneyim paylaşma çalışmalarından oluşan kurslara, seminerlere ve resmi organizasyonlara katılmaktadır. RosCo ekibinin düzenli çalışması ve yüksek uzmanlık seviyesinden dolayı sektörün liderlerinden birisi olmayı sürdürüp, itibarını en yüksek seviyede tutmayı devam etmektedir. 

Veyseloglu.jpg

Veyseloğlu – 1994 yılında kurulan ticaret ve dağıtım sektöründe faaliyetini sürdüren şirketler grubudur. Veyseloğlu 2007 yılından itibaren Avrupa Yeniden Yapılanma ve Kalkınma Bankası ile önemli projeler kapsamında işbirliği içindedir. Şirketin merkez ofisi Bakü şehrinde bulunmaktadır.