Beyaz Rusya kökenli inşaat şirketi RosCo Şirketi’nin yardımı ile Rusya Federasyonu’nda şubesi açmıştır

Birkaç yıldır, Bağımsız Devletler Topluluğundaki iş adamları ve kuruluşlar Rusya Federasyonu’ndaki ticari faaliyetlerini sürdürmeleri sırasında, güvenliğin ve devamlılığın simgesi haline gelen RosCo Şirketi’nin hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmektedir. Beyaz Rusya’nın ‘Stroitelno-montajnıy trest № 27’ Anonim Şirketi bizi tercih eden kuruluşlardan biridir.

 

СМТ-27.jpg

‘SMT № 27’ Anonim Şirketi Gomelsk bölgesinin en büyük inşaat şirketlerinden birtanesidir. Anonim Şirketi olarak Beyaz Rusya Devlet Mülkiyet Yönetimi ve Özelleştirme Bakanlığının almış olduğu kararı doğrultusunda ‘Arendnıy stroitelno-montajnıy trest № 27’ nin yeniden organizasyonu şeklinde kurulmuştur. Şirket birçok devlet kuruma ve özel sektördeki kuruluşlara hizmetlerini sunmaktadır.

Şirket’in sürdürdüğü faaliyeti sırasındaki hizmetler hem kendisi hem de Rusya ve Beyaz Rusya’dan görevlendirdiği taşeronları aracılığı ile sunulmaktadır. Şirket, 15 yıllık faaliyet süresi içinde İTERA ofis merkezi (Gazprom) (Moskova şehri), çok katlı ‘Severnıy’ otoparkı (Moskova şehri) gibi bir çok sanayi ve sivil binalarının inşaatını gerçekleştirmiştir.