Çek Şirketi Web Retail s.r.o. RosCo Şirketi’nin müşteri listesine dahil olmuştur

Uluslararası alanda faaliyetini sürdüren firmalara yüksek kalitedeki danışmanlık hizmetlerini veren RosCo Şirketi, Web Retail s.r.o. Şirketi’ne Rusya Federasyonu’ndaki faaliyetini sürdürmesi sırasında gerekli hukuki desteği sağlamayı üstlenmiştir.

Список клиентов РосКо дополнен чешской  компанией Web Retail s.r.o.

2009 yılından itibaren adından söz ettiren Web Retail s.r.o. ticari kuruluşu geniş lamba ürün yelpazesi ile dünyanın birçok ülkesinde pazarlama faaliyetini sürdürmektedir. Almanya, Polonya, Slovakya, İspanya, İtalya, Fransa ve Çek Cumhuriyeti ülkeleri Şirket’in en yaygın faaliyetini sürdürdüğü ülkelerdir.

Şirket’in ürettiği lamba ürünlerinin çeşitleri ve üretim kapasitesi  dünyanın önde gelen Hitachi, Osram, Benq, Acer, JVC, Epson, Mitsubishi, Panasonic ve diğer elektronik ürün üreticilerini taleplerini karşılamaktadır.

2014 yılında Rusya pazarına açılan Şirket, Rusya’da tüketicilere projektör lambaları, televizyon lambaları gibi ürünlerin satışına başlamıştır.

Şirket, Rusya’daki tüketicilerine ürünlerin satışını resmi web sitesinden gerçekleştirmektedir (www.proektory-lampy.ru).