Elektrik malzeme üretim ve pazarlama alanındaki faaliyetini sürdüren Türk firması ‘Makel’, Rosco Şirketi’nin müşteri listesine dahil olmuştur

Rosco Şirketi’nin geniş müşteri listesine bir şirket daha eklenmiştir. Faaliyetine 1977 yılında başlayan ‘Makel’ Şirketler grubu (www.makel.com.tr) Rosco Şirketi’nin danışmanlık bölümünün deneyimi ve yüksek uzmanlık seviyesine güvenerek Şirketi’mizin hukuki alandaki hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmiştir.

Турецкая компания по производству и продаже электротехнических приборов «Makel» вошла в список клиентов РосКо

Türk sermayesi ile kurulan ‘Makel’ Şirketi hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarlardaki önde gelen şirketlerden biridir. Yüksek hedeflere sahip olan Şirket’in en büyük amacı ise en yakın sürede Avrupa, Afrika ve Asyanın ilk on ‘altın’ şirketi arasında yer almaktır.  

Üretilen ürünlerin ihracatını 40’tan fazla ülkeye gerçekleştiren şirket üretim, marketing ve yönetim sistemlerini sürekli geliştirip yenilemektedir.

‘Makel’ Şirketler grubu müşterilerine yüksek teknoloji ile fabrikalarında uluslararası standartlara uygun şekilde üretilen elektrik aksesuarlarını, güç kontrol rölesini, elektrik panolarını, elektrik düğmelerini, prizleri ve diğer elektrik malzemeleri sunmaktadır. Şirket üretilen malzemelerin kalitesine büyük önem verdiğinden bünyesinde sahip olduğu laburatuvar Türkiye’nin en donanımlı laburatuvarlarından biridir.

‘Makel’ markası Rusya dahil olmak üzere yurtdışındaki birçok ülkede tanınmaktadır. Şirket iki ülkenin ticari ilişkileri açısından büyük önem taşıyan elektrik malzemelerinin ihracatçı firmalarından biridir.

Profesyonelce danışmanlık hizmetlerini sunan Rosco Şirketi ‘Makel’ Şirketi’nin Rusya Federasyonu’ndaki şubesine, faaliyetinin Rusya Federasyonu’ndaki yürürlükte olan kanunlar çerçevesinde sürdürülmesinin sağlanması, ayrıca yabancı yatırımcıların yararlanabileeceği teşvik hakkındaki bilgilerinin sunulması gibi danışmanlık ve hukuki destek vermektedir.