EVG Holding’in temsilciliği RosCo Şirketi’nin müşterisidir

Dünyanın en ünlü kaynaklı tel örgü ve beton çeliği üreticilerinden biri Rusya’daki temsilciliğine hukuki destek sözleşmesini imzalayıp, RosCo Şirketi’nin deneyimine ve profesyonellik seviyesine güvendiğini göstermiştir.

Представительство группы фирм EVG – клиенты «РосКо»

Holdingin bünyesinde EVG, FILZMOSER, MARIENHÜTTE, AVI, BSTG ve H+S Zauntechnik gibi şirketler bulunmaktadır..

1949 yılından beri kaynaklı tel örgü ve beton çeliği üretim makinelerini araştırma ve üretim faaliyetini sürdüren EVG, ve tel kangalı ve çelik üreticisi FİLZMOSER şirketleri üretilen ürünlerin tedarikçileri olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.  

MARIENHÜTTE ise TEMPCORE yüksek kalite sağlama teknolojisi ile beton çeliğinin üretimini gerçekleştiren çelik haddeleme makinesi bulunan çelik fabrikasıdır.

AVI ise ağır metal üretim sektöründeki önde gelen firmalardan biri olarak tanınmaktadır. Firma 1949 yılında piyasaya Avrupa’da bir ilk olarak benzeri görülmemiş çelik ağ üretim teknolojisini sunmuştur. AVI 50 yıllık süre içinde üç boyutlu menfez, menteşe, betonarme kiriş donatısı üretim sektöründe yenilikçi ürünleri piyasaya sürmekle meşhurdur.

BSTG (Linz şehri) tesisi ise standart ve değişik ağ ve beton çelikli tel kangalı üretimini gerçekleştirmektedir.   

H + S Zauntechnik ise AVI ürünlerinin (kaynak ve dokuma ağı) pazarlama ve muhafaza yapılarının montajı gibi çeşitli hizmet sektöründe faaliyetini sürdürmektedir.