Free Road LLP firması RosCo Şirketi ile sıkı bir çalışma içerisindedir

İngiltere’nin taşımacılık ve lojistik alanında faaliyetini sürdüren Free Road LLP firması, Rusya Federasyonu’nda sürdürdüğü faaliyeti sırasında danışmanlık hizmetlerin sunulması amaçlı RosCo Şirketi ile sözleşme imzalamıştır. Firmanın Rusya temsilciliği 2006 yılında açılmıştır.

 фрироуд.jpg

Uluslararası pazardaki faaliyetini 15 yıllık süre içinde sürdüren şirket, taşımacılık, lojistik ve nakliye hizmetleri sektöründe hizmetleri sunmaktadır. Şirket nakli hizmetlerini Bağımsız Devletler Topluluğu, Doğu ve Batı Avrupa, Orta Doğu, Güneydoğu ve Orta Asya, Güney ve Kuzey Amerika ülkelerinde sürdürmektedir.

Sunduğu hava, demiryolu ve deniz yük taşımacılığı hizmetlerinin yanısıra, şirket aynı zamanda yüklerin kabul-teslimi, ihracat işlemleri sırasındaki belge ve irsaliye düzenlenmesi, ayrıca danışmanlık hizmetleri gibi çeşitli hizmetleri sunmasının yanısıra dış ekonomi faaliyetlerini sunmaktadır.

Free Road LLP firmasının Çin, Litvanya, Letonya, Kazakistan, Rusya, Finlandiya, Türkiye, Almanya ve İtalya gibi birçok ülkesinde temsilcilik ofisi ve depoları bulunmaktadır.