HYUNDAİ RosCo Şirketi ile olan işbirliğine devam etmektedir

Dünya devi HYUNDAİ, RosCo Şirketi ile olan danışmanlık hizmet sözleşmesini uzatmıştır. Koreli üretici firma, Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketi tarafından kendisine sunulan hizmetlerinden memnuniyeti sonucunda, uzun yıllar olduğu gibi, bizimle olan işbirliği süresini uzatma kararını vermiştir.

 хендай.jpg

Hyundai Engineering and Construction (Hyunday E & C) – otomotiv, çelik ve inşaat sektöründeki dünyanın en büyük şirketlerinden biridir. 1947 yılında kurulan şirket, 60-lı yıllarda Tayland ve Amerikan pazarlarına yönelip, sonradan ise uluslararası pazara yayılmaya başlamıştır.

American ENR’in belirlediği dünya sıralamasına gore Hyundai E & C Şirketi 2002 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketleri arasında ikinci sıradaki yerini almıştır.

Şirket 2010 yılında Birleşmiş Milletlerin global anlaşmasına katılıp, 2013 yılında ise Dow-Jones (DJSI) endekslerine göre inşaat ve malzeme üretimi alanında dünyanın en büyük şirketi olarak belirlenmiştir. Aynı yıl içinde Hyundai, inşaat sektöründe faaliyetini sürdüren Kore’li şirketler arasında bir ilke imza atıp, yurtdışı sözleşmelerinin tutarı 100 milyar dolarlık seviyeye ulaşıp.