ICOOL GLOBAL İLE ROSCO ARASINDA HİZMET SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi ile ICOOL Global adlı Çinli Konsorsyumun başkentteki temsilcilik ofisi arasında işbirliği kuruldu: müşteri, yüksek vasıflı hukuk ve göç hizmetlerinden yararlanmak üzere şirketimize başvurdu. RosCo’nun Hukuk Ofisi, Rusya’da en iyilerden bir tanesidir. Bu, ulusal yarışmalarda alınan prestijli ödüller ve minnettar müşteri referanslarıyla defalarca doğrulandı.

Şirketimizin hukukçuları, engin tecrübeleri, profesyonelliği, sorumlulukları ve yenkinlikleri ile ünlüler. Bütün bunlar, modern hukukun farklı alanlarındaki en karmaşık görevlerin en kısa sürede çözülmesine olanak sağlar. 

ICOOL.jpg

1984 yılında kurulan ICOOL Global Konsorsyumu, Çin’in soğrtma ekipmanları ihracat pazarındaki ilk şirketlerden biridir. 30 yıldan uzun bir süre içerisinde şirket, soğutma, ısıtma, havalandırma sistemlerinin üretim ve satış alanlarında faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. 

Grubun bünyesinde 6 adet endüstriyel şirket dahil olmak üzere toplam 10 yurt içi ve yurt dışı şirket faaliyet gösterir. ICOOL Global ürünleri, dünyada 130’dan fazla ülkede satışa sunulur.