Çin firması ‘Deli’ RosCo Şirketi’nin müşteri listesine dahil olmuştur

RosCo Şirketi’nin geniş müşteri listesine uluslararası alanda faaliyetini sürdüren kırtasiye ürün üreticisi ve tedarikçisi durumundaki ‘Deli’ şirketi eklenmiştir.

Китайская компания «Deli» вошла в список клиентов «РосКо»

RosCo Şirketi ile Deli firması arasında imzalanan işbirliği sözleşmesinin şartları uyarınca tarafımızca yabancı şirketlerin faaliyetleri sırasındaki hukuki destek verilecektir. 

Şirket 1988 yılında Çin’de kurulan şirket günümüz itibarı ile ülke pazarında en önemli kırtasiye ürün üretici firmalarından biri olarak tanınmaktadır. Çin’in en büyük sanayi bölgelerinde yerleşen 38 bağlı kuruluşa sahip olan Şirket Rusya dahil olmak üzere dünyanın 150 ülkesinde temsilcilikleri bulundurup, üretilen ürünlerin ihracatını gerçekleştirmektedir.

Şirket’in ürettiği kırtasiye malzemeleri başlıca şunlardır: kalem, tükenmez kalem, elektronik ofis malzemeleri, ofis makineleri, laminasyon makineleri, yazı, çizim gereçleri, evrak imha makineleri, saat ve diğer malzemeler.

Şirket’ler grubunun bünyesinde gayrımenkul, ofis malzemeleri üretimi, kırtasiye malzemeleri ve hediye üretimi, tutkal ve dekorasyon malzemeleri üretimi, ithalat ve ihracatı gibi çeşitli sektörlerdeki faaliyetlerde bulunan 10’dan fazla şirket bulunmaktadır. 

Şirket’ler grubunun sahip olduğu modern lojistik sistemi sayesinde dünyanın tüm ülkelerine üretilen ürünlerin nakliyesini gerçekleştirme fırsatı bulmaktadır. Deli Şirketi ISO9001 uluslararası kalite kontrol sistemi sertifikası ve ISO14001 çevre güvenliği sistemi sertifikasına sahip olup, ayrıca ERP kurumsal kaynak planlama sistemini uygulamaktadır.

Şirket sanayi bölgeleri ve endüstriyel park inşaatı gibi birçok milli projede iştirak etmiştir (Xingling sanayi bölgesi vs). Hızla gelişim gösteren Deli’ şirketinin 2009 yılı yıllık cirosu 2 milyar doları aşmıştır.