Şirketimiz Temmuz 2014’te ‘Primekss’ uluslararası şirketi ile ticari işbirliğine başlamıştır

RosCo Şirketi uluslararası beton döşeme üretim ve ihracat faaliyetini sürdüren Primekss  (http://www.primekss.com) şirketine danışmanlık ve hukuki destek hizmetlerini sunmaya başlamıştır.

 В июле 2014 года начато коммерческое взаимодействие с международной компанией «Primekss»

Primekss markası uzun süreli beton alanındaki bilimsel araştırmalarının sonucunda dünyanın en meşhur markalarından birtanesi olmuştur. 1997 yılında kurulan şirket geliştirdiği benzersiz patentli PrimeComposite beton dökme teknolojisi sayesinde beton dökme işlerinin kalitesinde çıtayı üst seviyeye yükseltmiştir.

Primekss Şirketi’nin yenilikleri yüzünden depoculuk, endüstriyel ve ticari faaliyetini sürdüren birçok kuruluş sert ve ekolojik beton döşemesinin avantajlarını görmüştür. Çelik takviyeli ve büzülmeye karşı dayanıklılığı ile yol, su haznesi ve diğer yapıların inşaatı sırasında kullanılmaktadır.

Primekss Grubunun bünyesinde üretilen beton kalitesini sıkı kontrol altında tutan kalite kontrol sistemi ve laburatuvarları mevcuttur.

Şirket’in İngiltere, Polonya, ABD, Brezilya, Kolombiya ve Rusya gibi dünyanın birçok ülkesinde temsilcilikleri bulunmaktadır. Şirket geniş müşteri portföyüne sahip olmasının yanısıra birçok uluslararası şirket ile işbirliği içinde faaliyetini sürdürmektedir.

Primekss Şirket’inin büyük kapasiteli üretim tesislerinin ve teknik altyapısının avantajıyla ürün ve hizmet kalitesi uluslararası standartlara uygundur.  Günümüz itibarı ile  Primekss Şirket’i İskandinav adalarının en büyük beton döşeme üreticisidir.

Şirket piyasaya sürdürğü yeniliklerinden dolayı 2012 ve 2013 yıllarında Las-vegas’ta aldığı ödül dahil olmak üzere birçok uluslararası ödüle layik görülmüştür.