İTALYAN-RUS TİCARET ODASI ROSCO’NUN MÜŞTERİSİ OLDU

RoCo Şirketi, İtalyan-Rus Ticaret Odasının Moskova Temsilciliğine muhasebe ve vergi danışmanlığı hizmetlerini vermeye başladı. RosCo’nun vasıflı uzmanları her işletmenin isviçre saatleri gibi kusursuz ve kesintisiz bir şekilde çalışması için elinden geleni yapıyorlar. Uzun yıllar boyunca şirket Rusya’nın danışmanlık pazarında lider pozisyonlarını korumaktadır.

ИТАЛО-РОССИЙСКАЯ-ТОРГОВАЯ-ПАЛАТА_.jpg


1964 yılında kurulan İtalyan-Rus Ticaret Odası’nın ana amacı, İtalya ile Rusya Federasyonu arasındaki ekonomik, teknik, hukuki, bilimsel ve kültürel işbirliğin geliştirilmesine ve İtalyan ve Rus iş adamları arasında verimli bir işbirliğin kurulması için güvenilir bir ortamın yaratılmasına katkı sağlamaktır.

İtalyan-Rus Ticaret Odası, faaliyetlerini her iki ülkenin büyükelçilikleri ve İtalya Ticaret ve Sanayi Odası, İtalya Dış Ticaret Enstitüsü, Kültür Enstitüsü vb. gibi devlet kurumları ile yakın işbirliği içinde yürütür.

İtalyan-Rus Ticaret Odası’nın üye sayısı 350’yi bulur. İtalyan-Rus Ticaret Odası tarafından toplam 1600 misyon tamamlanmış bulunmaktadır.