ÜNLÜ İSRAİL ŞİRKETİ MEROM FGP. LTD. ROSCO İLE SÖZLEŞME İMZALAMIŞTIR

RosCo-Legal Advice ile Merom FGP. Ltd. (İsrail)’in Rusya’daki temsilciliği arasında hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. RosCo şirketinin bünyesinde alanında uzman olan yüksek uzmanlık seviyesindeki profesyoneller çalışmaktadır. Danışmanlık şirketimizin hukuk departmanının personeline güvenebilirsiniz – personelimiz en zor detayları bile yüksek kalitede ve en hızlı şekilde çözmektedir.

MEROM.jpg

Merom FGP. Ltd. İsrail şirketi 1993 yılından itibaren büyük ürün yelpazesinin projelendirme, üretim ve ithalatını (bayraklar, direkler, ilgili donatım, reklam hediyeleri) ve vergisiz pazarlama Duty Free (30’dan fazla marka) faaliyetini gerçekleştirmektedir.

Merom FGP. Ltd. benzersiz hediyelerin tasarımını ve üretimini gerçekleştirip, çeşitli faaliyet alanlarından oluşan ürünleri birleştirerek reklam ve pazarlama projelerini uygulamaktadır. Şirketin müşterilerinden bazıları – Materna, MAM, Avital, El-Al, CTS, Eden, Honda, Orange, MIRS, NIVEA, YES Yedioth Ahronoth, Tadiran, Ness Technologies, Procter & Gamble.