ÇİN ŞİRKETİ NUCTECH PERSONEL DENETİMİNİ ROSCO YARDIMI İLE GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR

Rosco-Consulting & Audit şirketler grubu ile Nuctech çin şirketinin Rusya’daki temsilciliği arasında personel denetiminin gerçekleştirilmesine dair anlaşma imzalanmıştır.

Personel denetimi – Şirketlerin sürdürdüğü faaliyetinin verimli olmasının teminin en önemli adımlarından birisidir. RosCo uzmanları en kısa süre içinde personel kaydının öngörülen düzende yapılmasının ve gereken evrakların hazırlanma düzeninin denetimini gerçekleştiriyor.

Belirtilen denetimin gerçekleştirilmesi oluşabilecek olan tüm noksanlıkların tespit edilip düzeltilmesi ve gelecekte tekrarlanmaması temin edilecektir: adımlar Göç mevzuatı, iş mevzuatı uyarınca sürdürülüp, oluşabilecek olan cezalardan doğacak olan maddi kayıp engellenmiş sayılacaktır. 

Nuctech_logo.jpg

TsinHua (Çin, Pekin şehri) üniversitesi bazında kurulan Nuctech company Limited, patentli radyasyon görüntüleme teknolojisine dayalı yüksek teknoloji güvenlik ürünleri tedarikçisidir. Nucteh’in piyasaya sürdüğü teknolojilerden, sivil havacılık, gümrük, şehir metro, karayolları ve demiryolları, önemli güvenlik noktaları dahil olmak üzere dünyanın 130’dan fazla ülkesi ve bölgesi yararlanmaktadır.