Cemilozgur Şirketi RosCo Şirketine hizmetinden yararlanmak üzere başvurdu

Büyük Türk şirketilerinden biri daha RosCo Şirketin profesyonelliğini, yetkisini ve büyük tecrübesini tercih etti:  Cemilozgur Şirketi ile Rusya şubesinde denetim hizmetleri için anlaşma imzalanmıştır.

gozgur.jpg

İnşaat şirketi 1946 yılında Cemil Özgür tarafından kurulmuştur. Cemilozgur Şirketi, toplam 1,5 milyar dolar tutarında baraj, yol, üniversite, fabrika ve konutun inşaat projelerini hayata geçirmiştir.

Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., toplam 17 milyon m3’ten fazla baraj, uzunluğu 600 km’den fazla yol, alanı 1 milyon m2’den fazla konut ve sanayi tesislerin inşaatında yer almıştır.  

1974 yılında Ankarada kurulan yıllık kapasitesi 200 m3 olan Türkiye’nin ilk hazır beton santrali dahil olmak üzere, bir kaç en büyük hazır beton ve tuğla üretim tesisi şirkete aittir.

Ayrıca, şirket aktif olarak sosyal faaliyetlerle de  uğraşmaktadır. 1987 yılında Cemil ÖZGÜR iş adamların grubunun başında Bitlis Eyaleti’nin aydın kesimi ve idaresi ile işbirliği kurarak BETAV (Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı) adlı bir vakfı kurdu.