ŞİRKET "DWT", "ROSCO" ŞİRKETİNE YURTDIŞINDAKİ TEMSİLCİLİK (ŞUBESİ) KAPATILMASI TALİMATI VERMİŞTİR

Yabancı bir şubenin tasfiyesi prosedürü, bir belge paketinin yürütülmesi ve sunulması, kurumlara ziyaretler ve kuyruklarda beklemeyi içerir. Bazen ilgili çabalar ve sorunlar, birincil akreditasyonun kendisinden daha ciddi olabilir. RosCo, bu hizmetleri Almanya - DWT'den müşterilerimize sağladı.

логотип компании DWT (2).png

DWT'nin kuruluş tarihi, şirketin madencilik ve ağır sanayi ile uğraşan işletmelerin ana tedarikçisi olduğu 1987 olarak kabul edilir. Şimdi şirket sadece bu sektörde değil, aynı zamanda dünyanın diğer bölgelerinde de ekipman tedarik ediyor.

2013 yılında şirket Rusya pazarına girdi. Şimdi DWT, kendi fotovoltaik sistemini kullanarak güneş ışığından sürdürülebilir enerji üretimi gibi yeni trendler getirerek gelişmeye devam ediyor.

" RosCo " çalışanları, kuruluşumuzun kuruluşundan bu yana yabancı şirketlerin temsilciliklerinin ve şubelerinin tasfiyesinde yer almakta ve prosedürün tüm inceliklerini ve aşamalarını bilmektedir. Bu nedenle, hizmetlere başvururken, herhangi bir konuda yüksek nitelikli yardım ve yardım alacağınız garanti edilir.