Nutreco Şirketi RosCo Şirketin müşteri listesine dahil oldu

RosCo Şirketi yüksek vasıflı uzmanları ile dünyaca ünlü Nurteco Şirketin Rusya’daki temsilciliği için hukuki destek anlaşması ile hizmet vermeye başlamıştır. 

nutreco.jpg

Nutreco, SHV Holdings NV’in baglı şirketi olup hayvancılıkta ve akvakültürde (su içinde organizmaların yetiştirilmesi) oldukça yaygın olarak kullanılan hayvanlar ve balıklar için yem üretimi alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Merkez ofisi Amersfoort’ta (Hollanda) bulunmaktadır.

Nutreco’nun tarihi,  Skretting (1899 yılında kuruldu) ile Trouw (1931’de kuruldu) adlı iki aile şirketi ile başlar. 1970-lilerin ortalarında BP Nutrition adlı bir şirket kurulmuştur. Bu şirketin bünyesinde tarımsal ürünlerin, gıda ürünleriin ve tüketim malların üretimi birleştirilmiştir. 1994 yılında özel sermaye yatırımının gerçekleştirilmesi sonucunda  Nutreco Şirketi kurulmuştur.

Toplam 35 ülkede bulunan Nutreco şubelerinde yaklaşık 11 000 kişi çalışmaktadır. 2015 yılında net satış tutarı 5,7 milyar Euro’ya ulaşmıştır.  Skretting (balık yemi) ve Trouw Nutrition (hayvan yemi) markalı ürünler dünya üzerinde 90’dan fazla ülkede satışa sunulmaktadır.  

Şirket, 100 yıldan fazla olan faaliyeti boyunca, küresel mevcudiyet alanını oldukça genişleterek Brezilya, Çin, Ekvador, Rusya ve Vietnam gibi ülkelerin ulusal piyasalarına başarıyla çıkmıştı.

2015 yılında Nutreco Şirketi SHV adlı Hollandalı yatırım şirketi tarafından satın alındı.