ROSCO - CONSULTİNG & AUDİT KLİNİK ARAŞTIRMA MERKEZİ İLE SÖZLEŞME İMZALAMIŞTIR

RosCo’nun profesyonel hukuk uzmanları her türlü sektörlerdeki birçok Rus ve yabancı şirkete yüksek seviyedeki hukuki destek hizmetlerini sunmaktadır. Sektöründeki en başarılı şirketlerinden birisinin yeni müşterisi, imzalanan hukuki destek sözleşmesine istinaden OOO Nadim firması olmuştur.

NADIM-CRO.jpg 

Klinik araştırma merkezi Nadim CRO – Rusya’da kontrata dayalı klinik öncesi ve klinik sırasında araştırma, ayrıca ilaçların biyo eşdeğerlik araştırmalarını ve tescil işlemlerini gerçekleştirmektedir. 

OOO Nadim firması araştırmaların organizasyonunu, yetkili mercilerdeki işlemler sırasında eşlik etme ve bilimsel destek hizmetlerini sunmaktadır. Günümüz itibarı ile Şirket 35 klinik araştırması ve 84 ilaç tescil işlemini gerçekleştirmiştir. Şirket ile 100’den fazla ilaç sektöründe faaliyetini sürdüren kuruluş iş birliği içindedir. 

OOO Nadim firmasının faaliyeti Federal Sağlık Alanındaki Denetleme Dairesi, Devlet İlaç Sicili ve ‘Sağlık alanında kullanılan ürünlerin ekspertiz Dairesi’ Federal Devlet kurumu tarafından denetlenmektedir.