Afrika'dan bir kamu kuruluşunun Rusya'ya tescil etmesi için RosCo şirketi hizmet verdi

RosCo avukatları, Urhobo halkının ahlaki ve kültürel uyumunu teşvik etmek için bölgesel bir kamu kuruluşu olan 'Urhobo İlerleme Derneği'nin tescil etmesine yardımcı oldu.

Kardeşlik topluluğu 1931'de kurulmuş ve 1946'da Nijerya'nın Delta Eyaletinde 'Urhobo İlerleme Birliği' olarak tescil edildi. Birliğin sloganı: “Birlikten kuvvet doğar”.

Kamu kuruluşunun misyonu, etnik grubun kültürünü ve geleneklerini tanıtmak, Urhobo halkının dünya çapında eğitimsel, ekonomik ve sosyal gelişimini teşvik etmektir.

лого (10).jpg

RosCo avukatları, kuruluşun Rusya Federasyonu Adalet Bakanlığı'na kayıt için tüm resmi işlemlerden geçmesine yardımcı oldular. Uzmanlar, ilgili departmanlara belgelerin hazırlanması, toplanması ve sunulması sürecini üstlendiler.

Kuruluşun NACE kodu (OKVED) 94.99 "Dini ve siyasi kuruluşlar hariç diğer kamu kuruluşlarının ve kar amacı gütmeyen kuruluşların faaliyetleri" başarıyla kazanmıştır. Bundan sonra işbu kar amacı gütmeyen kuruluşlar (NKO) Rusya'da faaliyetlerini özgürce ve yasal olarak yürütülmektedir.